Τέλος ο Σάμανιτς από τη Φενέρμπαχτσε

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Τέλος ο Σάμανιτς από τη Φενέρμπαχτσε

Ευτυχία Οικονομίδου 19:47 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 13.09.2024

Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του Λούκα Σάμανιτς με τη Φενέρμπαχτσε με την τουρκική ομάδα να διατηρεί τα δικαιώματά του για τη σεζόν 2024-25.

Ένα μικρό σίριαλ διαδραματίστηκε τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Λούκα Σάμανιτς, ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του την Κροατία για προσωπικούς λόγους, με την τουρκική ομάδα να σπεύδει να τον αντικαταστήσει ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κεμ Μπιρτς.

Ωστόσο, οι Τούρκοι έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να αποχωρεί, όμως εν τέλει αποχωρίστηκαν τον παίκτη με τον οποίο συμφώνησαν στις 5 Αυγούστου για να τον αντικαταστήσουν με τον πάλαι ποτέ «ερυθρόλευκο» Μπιρτς.

Η ανακοίνωση της Φερνέρμπαχτσε:

«Χωρίσαμε κοινή συναινέσει με τον παίκτη μας Λούκα Σάμανιτς, ο οποίος για προσωπικούς λόγους βρίσκεται για λίγο καιρό στη χώρα του. Η παρακολούθηση της σχετικής διαδικασίας του αθλητή θα συνεχιστεί από τους υπεύθυνους του κλάδου μας και τα δικαιώματα του μπασκετμπολίστα θα παραμείνουν κατοχυρωμένα στον σύλλογό μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 2024/2025. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λούκα Σάμανιτς για την προσφορά του στην ομάδα μας σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!