Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα

Ταρίκ Μπιμπέροβιτς

i

© Intime

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα

Χρήστος Τσάλτας 21:53 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 16.09.2024

Με πρόβλημα ταξίδεψε στην Αθήνα η Φενέρμπαχτσε, για το φιλικό-παρουσίαση της νέας ΑΕΚ Betsson (17/09, 19:30), καθώς ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή και θα μείνει εκτός για περίπου 1 μήνα με διάστρεμμα.

Πολύ άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό «Δύο Αοράκια». Ο διεθνής γκαρντ πάτησε άτσαλα στο παρκέ, κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσσμα να τεθεί εκτός με πόνους στον αστράγαλο.

Τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν λόγο για απουσία που κυμαίνεται από 2 έως 4 εβδομάδες, με τον άσο της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της νέας Euroleague.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της Φενέρμπαχτσε έφτασε στην Αθήνα, για το φιλικό κόντρα στην Ένωση, όμως στην αποστολή δεν βρισκόταν ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς. Αυτό γιατί το βράδυ της Κυριακής αποφασίστηκε ο Τούρκος σουτέρ να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Με την εξέλιξη αυτή ο Σάρας χάνει ένα από τα βασικά όπλα του στον τομέα του σκοραρίσματος, στο ξεκίνημα μιας σεζόν που αναμένεται άκρως απαιτητική. Θυμίζουμε η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε μεταγραφές από το πάνω ράφι (Ουέιντ Μπόλντουιν, Μπόνζι Κόλσον, Νικόλο Μέλι, Ντέβον Χολ, Κεμ Μπιρτς), έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει στη νέα Euroleague, αλλά και να φτάσει σε ακόμα ένα Final 4.