Η Φενέρμπαχτσε θέλει να ρίξει «βόμβα» στην Ευρώπη με Γκόγκα Μπιτάτζε!

Γκόγκα Μπιτάτζε

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να ρίξει «βόμβα» στην Ευρώπη με Γκόγκα Μπιτάτζε!

Χρήστος Τσάλτας 23:24 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 21.06.2024

Ο Γκόγκα Μπιτάτζε εξετάζει όλες τις επιλογές για την επόμενη μέρα του, με την Φενέρμπαχτσε να εκφράζει έντονα το ενδιαφέρον της προς τον Γεωργιανό σέντερ.

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Κατέκτησε το νταμπλ στην Τουρκία, ενώ στην Euroleague έφτασε στο Final 4, γράφοντας μάλιστα ιστορία. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγιναν οι πρώτοι που κέρδισαν Game 5 ως φιλοξενούμενοι, δείχνοντας τα δόντια τους.

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στην Πόλη και οι νταμπλούχοι θέλουν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο και να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη άκρως απαιτητική Euroleague.

Ο Ντέβον Χολ θα φοράει τη φανέλα της ομάδας, την ώρα που μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην απόκτηση παίκτη στη θέση 5. Σκοπός της ομάδας του Σάρας είναι να παρουσιαστεί ισχυρή σε κάθε θέση και ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, ήταν ο Γκόγκα Μπιτάτζε. Ο Γεωργιανός σέντερ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ, ενώ την σεζόν 2023-24 φόρεσε τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ, φτάνοντας ως τα playoffs της Ανατολής.

Οι ιθύνοντες την Φενέρ έκαναν ήδη την κίνησή τους, ανοίγοντας κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη. Η στάση του όμως ήταν ξεκάθαρη, καθώς περιμένει να δει εάν θα βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Η παραμονή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού παραμένει προτεραιότητα, θέλοντας μάλιστα να βρει χώρο σε ομάδα με βλέψεις.

Εάν δεν καταφέρει να βρει το συμβόλαιο που στοχεύει, τότε η προοπτική της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να πέσει και πάλι στο τραπέζι. Μέχρι τότε όμως, οι Τούρκοι έχουν μπει στον... πάγο για τον Γεωργιανό.

Ο Μπιτάτζε στα 24 του χρόνια μετράει ήδη 5 σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, αλλά και 60,3% στα σουτ εντό πεδιάς σε 62 παιχνίδια.