Τα power rankings των ομάδων του BCL - Πού βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Ελλάδας

Πρέντις Χαμπ - Χάντερ Χέιλ

Τα power rankings των ομάδων του BCL - Πού βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Ελλάδας

Νίκος Καλαμπάκας 14:48 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 01.10.2024

Το BCL ετοιμάζεται για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς και το Sportal παρουσιάζει τα power ranking των ελληνικών ομάδων, όπως τις έχει κατατάξει η διοργανώτρια Αρχή!

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν, το BCL έδωσε στη δημοσιότητα τα power ranking των ομάδων. Η ΑΕΚ κατέχει την υψηλότερη θέση από τις ελληνικές αφού βρίσκεται στην 7η θέση. Στη 14η το Περιστέρι που πέρυσι έφτασε στο Final Four, στην 17η είναι ο Προμηθέας και στην 30η ο... πρωτάρης Κολοσσός Ρόδου!

«Η συζήτηση για τις δύσκολες κληρώσεις θα έπρεπε ξεκινάει και να τελειώνει με τους Έλληνες ππου θα αντιμετωπίσουν τις Τενερίφη, Καρσίγιακα και Σεντ Κουεντίν. Το καλύτερο σκέλος της ένταξης του Κολοσσού στο BCL είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά έναν από τους πλέον σπουδαίους όλων των εποχών, τον Άντριου Γκούντλοκ», αναφέρει το BCL για τον Κολοσσό Ρόδου.

«Έχασε τους Κάουαν, Χέιλ και Κόφι το καλοκαίρι και φοβόμασταν ότι θα βρίσκεται στην τελευταία δεκάδα της λίστας. Στη συνέχεια, όμως, τα αποτελέσματά τους στα φιλικά έδειχναν εντυπωσιακά, οπότε έπρεπε να τους κρατήσουμε στη μέση της, γιατί ονόματα όπως ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Κένι Ουίλιαμς και ο Τζος Άνταμς. Δύσκολος όμιλος όμως για τους Πατρινούς, με Γαλατασαράι, Βέκθα και Νίμπουρκ», αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή για τον Προμηθέα.

Ακολουθεί η παρουσίαση του Περιστερίου στο νούμερο 14, που αναφέρει: «Επισήμανση για πιθανό κορυφαίο πρωτοεφμανιζόμενο παίκτη! Ο Νεοκλής Αβδάλας είναι μόλις 18 ετών όμως έδειχνε σαν... βετεράνος στο ντέρμπι με το Περιστέρι για τον μικρό τελικό του Super Cup Ελλάδος. Σημείωσε 17 πόντους, όμως έδειξε ότι είναι ένας υψηλόσωμος γκαρντ και μπορεί να κάνει λίγο απ' όλα και αυτό είναι αρκετό ώστε να μπορεί να συγκριθεί με τον Λούκα Ντόντσιτς».

Τέλος, για την ΑΕΚ το BCL αναφέρει: «Περιμένετε, τι; Πάλι καυτή η ΑΕΚ! Δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους είναι στην πρώτη δεκάδα:

1. Επειδή ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έμεινε για έναν ακόμη χρόνο και 2. επειδή έχει έναν πιθανό MVP της σεζόν, τον Χάντερ Χέιλ.

Αλλά ΑΕΚ, μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε πώς μας κορόιδεψες όλους με το 5-0 που έκανες στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν. Αν μας απογοητεύσεις, σε στέλνουμε πίσω στη δεκαετία του '20 στο power ranking!».