Πανέτοιμη η Λιθουανία για τη «μάχη» κόντρα στην Εθνική (vid)

Προπόνηση Λιθουανίας στην Mall of Asia Arena

i

@Sportal

Πανέτοιμη η Λιθουανία για τη «μάχη» κόντρα στην Εθνική (vid)

Χρήστος Τσάλτας 07:41 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 14.08.2024

Η Λιθουανία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα με την Εθνική ομάδα, με πρωινό session στην Mall of Asia Arena, σε πιο χαλαρό ρυθμό.

Αποστολή στη Μανίλα

Η ώραγια το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στη Λιθουανία πλησιάζει και οι δύο ομάδες έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμό αγώνα. Η Lietuva μάλιστα, μετά την προπόνηση της Πέμπτης, στη Ninoy Aquino Arena, βρέθηκε στην Mall of Asia Arena, το πρωί της Παρασκευής για προπόνηση.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες του Κάζις Μακσβίτις έκαναν χαλάρωμα, με τους ρυθμούς να πέφτουν, ώστε άπαντες να μείνουν σε φόρμα για το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται. Το διακύβευμα άλλωστε είναι μεγάλο και η νίκη κρίνει τα πάντα για την πορεία των δύο ομάδων στο τουρνουά. Για το λόγο αυτό ο coach Μακσβίτις και οι παίκτες του θέλουν να απρουσιαστούν έτοιμοι στο 100%.

Προβλήματα εντός των τειχών δεν υπάρχουν, καθώς άπαντες είναι στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή, με το κλίμα στα ενδότερα να είναι πολύ καλό και άπαντες να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.