Οι Σίξερς προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος του 2019 - Θέλουν πίσω στη Φιλαδέλφεια τον Τζίμι Μπάτλερ
i

© photo by Anadolu / Getty Images / Ideal Images

Οι Σίξερς προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος του 2019 - Θέλουν πίσω στη Φιλαδέλφεια τον Τζίμι Μπάτλερ

Στη Φιλαδέλφεια η προσπάθεια τοποθέτησης ενός ακόμα σταρ στο πλευρό των Τζόελ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ, τους οδηγεί στον Τζίμι Μπάτλερ, τον οποίο είχαν αφήσει να πάει στους Μαϊάμι Χιτ το καλοκαίρι του 2019, αλλά τώρα τον θέλουν πίσω!

Όταν το καλοκαίρι του 2019 οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επέλεξαν να διώξουν τον Τζίμι Μπάτλερ και να τον στείλουν στο Μαϊάμι για να στήσουν μία ομάδα με κεντρικούς άξονες τον Τζόελ Εμπίντ και τον Μπεν Σίμονς (νυν των Μπρούκλιν Νετς), το έκαναν κυρίως κατόπιν θέλησης του δεύτερου και παρά τις πολύ καλές σχέσεις που είχε ο πρώτος με τον Μπάτλερ.

Εδώ και καιρό έχουν καταλάβει το λάθος που έκαναν τότε και θέλουν το διορθώσουν. Και επειδή βλέπουν την πιθανότητα ο φόργουορντ των Χιτ να μην υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την ομάδα από τη Φλόριντα, ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους. Θέλουν να τον αποκτήσουν με ανταλλαγή κι αν το Μαϊάμι τους πει ναι (προ του φόβου να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025) στην πρόταση που ετοιμάζουν και θα αφορά σίγουρα τον Τομπάιας Χάρις,. αμέσως μετά θα προσφέρουν στον Μπάτλερ ό,τι ακριβώς ζητάει: Νέο διετές συμβόλαιο για 113 εκατομμύρια δολάρια.

Στα 34 του χρόνια ο Τζίμι Μπάτλερ, ολοκλήρωσε τη σεζόν του ως τραυματίας, αφού χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι των Playoffs κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και δεν έπαιξε από εκεί και πέρα. Το πρόβλημα στον μυνίσκο του διορθώθηκε και τη νέα σεζόν θα είναι έτοιμος για δράση, ενώ πέρσι είχε καθοδηγήσει τους Χιτ σε μία... τρελή πορεία μέχρι τους τελικούς. Εκεί που έχασαν από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!
NBA

19:43 - 29.05.2024

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!

Στο Λ.Α. με τους Κλίπερς συνεργάζεται από το 2019 και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς ο κόουτς Τάιρον Λου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καλιφορνέζους και έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς του ΝΒΑ.

Στη Φιλαδέλφεια οι άριστες σχέσης του με την διοίκηση και κυρίως με τον ιθύνον νου Ντάριλ Μόρεϊ, αλλά και με τον... κολλητό του Τζόελ Εμπίντ, μπορεί να δημιουργήσει ένα δελεαστικό περιβάλλον γι' αυτόν, αλλά και για την ομάδα, που θέλει να τοποθετήσει έναν σταρ με ηγετικές ικανότητες δίπλα στον Καμερουνέζο σέντερ, αλλά και τον All-Star γκαρντ της ομάδας Ταϊρίς Μάξεϊ.

Στη λίστα των Σίξερς υπάρχει επίσης ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Κλίπερς, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο Λος Άντζελες, ενώ υπάρχει και Plan C που αφορά στον Μπράντον Ίνγκραμ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.