Οι Σίξερς διέλυσαν τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς στο «αψεγάδιαστο» ντεμπούτο του Γιαμπουσελέ!
i

Γκερσόν Γιαμπουσελέ / © IMAGO

Οι Σίξερς διέλυσαν τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς στο «αψεγάδιαστο» ντεμπούτο του Γιαμπουσελέ!

Μιχάλης Καλογήρου 09:50 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 08.10.2024

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Γκερσόν Γιαμπουσελέ, στην άνετη φιλική νίκη (139-84) των Φιλαδέλφια Σίξερς επί των Νιού Ζίλαντ Μπρέικερς

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς διέλυσαν τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς στο ντεμπούτο του Γκερσόν Γιαμπουσελέ με το ευρύ 139-84 στο Wells Fargo Center.

Για την Φιλαδέλφεια δεν αγωνίστηκε ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Πολ Τζόρτζ, σε ένα ματς που αγωνίστηκαν 19 διαφορετικοί παίκτες για την Φιλαδέλφεια, ο κοουτς Νικ Νερς είχε την ευκαιρία να δει ποιοι παίκτες μπορούν να σταθούν στο φετινό ροστερ. Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε άρπαξε την ευκαιρία «από τα μαλλιά» κάνοντας ένα εξαιρετικό ντεμπούτο. Ο τέως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, και ασημένιος στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Παρισιού με τη Γαλλία, σημείωσε 15 πόντους χωρίς να χάσει σουτ, παρά μόνο μία ελεύθερη βολή: Είχε 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο και 2/3 από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας.

Oι Γκρίζλις νίκησαν στην preseason τους Μάβερικς - Επέστρεψε ο Τζα Μοράντ και παραλίγο να τραυματιστεί ξανά!
NBA

09:11 - 08.10.2024

Oι Γκρίζλις νίκησαν στην preseason τους Μάβερικς - Επέστρεψε ο Τζα Μοράντ και παραλίγο να τραυματιστεί ξανά!

Οι Μέμφις Γκρίζλις πήραν τη φιλική νίκη κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς με 121-116, ο Τζα Μοράντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έμεινε στο παρκέ για 18 λεπτά, έβαλε 13 πόντους, αλλά αποχώρησε με πονεμένο αστράγαλο στη δεύτερη περίοδο. Επανεμφανίστηκε όμως, στο δεύτερο μέρος και η καρδιά των Αρκούδων πήγε στη θέση της.

Ο Γιαμπουσέλε ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ταϊρίς Μάξι, τον rookie γκαρντ Τζάρεντ ΜακΚέιν και τον βετεράνο Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τη θέση του στο τελικό ρόστερ και για αρχή με τους 15 πόντους έδωσε θετικά δείγματα γραφής. Για την ομάδα του NBL (Αυστραλέζικο πρωτάθλημα), 26 πόντους σημείωσε ο Τζάκσον-Κάρτραϊτ.

Οι αγώνες της pre-season για τους Σίξερς συνεχίζονται τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/10 2:00) απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Για τους Μπρέικερς, η περιοδεία στις ΗΠΑ συνεχίζεται την Παρασκευή (11/10) με αντίπαλο τους Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ.