Απέφυγε τα... χειρότερα ο Πολ Τζορτζ των Σίξερς - Αμφίβολος για την πρεμιέρα του NBA κόντρα στους Μπακς του Αντετοκούνμπο
i

Πολ Τζορτζ / © IMAGO

Απέφυγε τα... χειρότερα ο Πολ Τζορτζ των Σίξερς - Αμφίβολος για την πρεμιέρα του NBA κόντρα στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Ο Πολ Τζορτζ των Φιλαδέλφεια Σίξερς τελικά δεν έχει κάποιο κάταγμα στο πόδι, παρά μόνο μία κάκωση, που ωστόσο δεν αποκλείεται να του στοιχήσει τη συμμετοχή στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πρώτη... οπτική διάγνωση ήταν πιο ανησυχητική από την ιατρική δεύτερη. Τελικά, ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος στο δεύτερο preseason game του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς τραυματίστηκε στο γόνατο, θα μείνει εκτός δράσης για μία εβδομάδα και μετά το πέρας αυτής, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Έχει υποστεί μία κάκωση σε οστό και επ' ουδενί κάποιο κάταγμα, σύμφωνα με όσα έδειξε η μαγνητική τομογραφία, γεγονός εξόχως ενθαρρυντικό και για τον ίδιο και για την Φιλαδέλφεια ολόκληρη. Πάντως, μετά τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν θα αγωνιστεί σε κανένα φιλικό της ομάδας, ούτε ο Τζορτζ θα επανεμφανιστεί πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Το ερώτημα είναι αν θα προλάβει την πρεμιέρα που για τους 76ers ορίζεται τα ξημερώματα της 24ης Οκτωβρίου, τότε που θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Κι ενώ ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ στην καριέρα του έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, πέρσι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς έκανε μία... γεμάτη χρονιά με στατιστικά που επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο του All-Star. Έπαιξε στα 74 από τα 82 ματς της κανονικής περιόδου με τους Καλιφορνέζους, κατέγραψε στη στατιστική του 22,6 πόντους με 41,3% στα τρίποντα, 5,2 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,5 κλεψίματα.

Νούμερα που οδήγησαν τους Σίξερς να του δώσουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ελπίζοντας βέβαια πως θα είναι σε θέση να επαναλάβει παρόμοια νούμερα με τα περσινά και κυρίως να μείνει υγιής στο βάθος της σεζόν.