Φίλαθλος των Σπερς διέρρευσε το scouting report των Μάβερικς για το παιχνίδι της πρεμιέρας

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@Photo by Ethan Miller/Getty Images

Φίλαθλος των Σπερς διέρρευσε το scouting report των Μάβερικς για το παιχνίδι της πρεμιέρας

Sportal newsroom 12:58 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Οι Ντάλας Μάβερικς αντιμετωπίζουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους φίλους των «σπιρουνιών» να διαρρέουν τα πλάνα του Τζέισον Κιντ πριν από την αναμέτρηση της regular season.

Οι νέοι Σαν Αντόνιο Σπερς, του Βίκτορ Ουεμπανιαμά, «παρουσιάζονται» απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, στην δική τους season opener, για το ΝΒΑ. Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πέραν του Wemby στο παρκέ θα βρίσκεται και ο Λούκα Ντόντσιτς, μαζί με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Οι Μάβερικς άλλωστε φέτος έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, με τους δύο χαρισματικούς γκαρντ σε θέση ηγετών. Ωστόσο τα πλάνα του Τζέισον Κιντ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του ΝΒΑ δεν έμειναν κρυφά.

Ένας φίλος των Σπερς, που διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή των Ντάλας Μάβερικς όχι μόνο είδε τα έγγραφα με το scouting report του Κιντ και των συνεργατών του, αλλά φρόντισε να τα διαρρεύσει στο ίντερνετ, με τους φίλους των Σπερς, αλλά και του μπάσκετ γενικότερα να έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να δουν τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει το σταφ των Μαβς τους παίκτες τους για την αναμέτρηση του Τέξας.