«Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δεν χάρηκαν με την εμφάνιση του Πετρούσεφ»
i

Φιλίπ Πετρούσεφ / © Intime

«Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δεν χάρηκαν με την εμφάνιση του Πετρούσεφ»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:46 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 29.09.2024

Τα σέρβικα ΜΜΕ εστίασαν στις επιδόσεις του Φιλίπ Πετρούσεφ στο Super Cup της Ρόδου, τον θεωρούν ως τον παίκτη-κλειδί του Ολυμπιακού για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα, ίσως και ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, αισθάνονται άβολα που πίστεψαν ότι θα πάρουν τον παίκτη από τους Πειραιώτες και που δεν τα κατάφεραν!

Στη Ρόδο αγωνίστηκε, στον Πειραιά ενθουσιάστηκαν με τις επιδόσεις τους και στο Βελιγράδι προσπαθούσαν να μην εκνευριστούν.

Ο Ερυθρός Αστέρας θεωρεί, μέσω της εικόνας που έχει προσφέρει στο κοινό ο πρόεδρος του, Νεμπόισα Τσόβιτς, με αλλεπάλληλες δηλώσεις πριν αποδεχθεί την πραγματικότητα, πως για εβδομάδες η ομάδα από την πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν μία ανάσα πριν την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ. Μόνο που ο Ολυμπιακός της στέρησε το... οξυγόνο.

Κάθε φέτος και καλύτερα: Οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται για πρώτη φορά στη σεζόν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρσι αναμετρήθηκαν 12 φορές και ιδού τα αποτελέσματα...
STOIXIMAN SUPER CUP

09:39 - 29.09.2024

Κάθε φέτος και καλύτερα: Οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται για πρώτη φορά στη σεζόν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρσι αναμετρήθηκαν 12 φορές και ιδού τα αποτελέσματα...

Πέρσι ο Ολυμπιακός πήρε δύο τρόπαια: Το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδας. Νίκησε έξι φορές τον Παναθηναϊκό, που επίσης νίκησε άλλες τόσες τον... αιώνιο αντίπαλο του και τελικά πανηγύρισε επίσης την κατάκτηση δύο τίτλων: Του πρωταθλητής της χώρας και του κορυφαίου ολόκληρης της Ευρώπης! Τώρα, λίγες ώρες πριν την πρώτη τους «μάχη» για τη σεζόν 2024-25, σας υπενθυμίσουμε τι είχε συμβεί πέρσι τις φορές που πράσινοι και ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο...

Ο Τσόβιτς είχε πει πως ο Πετρούσεφ θέλει να επιστρέψει στο Βελιγράδι και στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάει στο NBA και ακολούθως υπογράψει στον Ολυμπιακό. Στην ουσία όμως, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας με τον τρόπο του και ο Ολυμπιακός με τις απαντήσεις στον Τσόβιτς, κάποια στιγμή -ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ- ξεκαθάρισε πως ο Πετρούσεφ δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί. Ίσα ίσα που υπολογίζεται για σημαντικό ρόλο.

Και το βράδυ του Σαββάτου (28/9), ο ίδιος ο αθλητής απέδειξε πως τα χαρίσματά του έχουν μεγάλη αξία για τους Πειραιώτες. Ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης στον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στο Περιστέρι, που από την πλευρά του... πάλεψε, προβλημάτισε τον ισχυρό αντίπαλο, αλλά τελικά ο Πετρούσεφ, μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ, δεν άφησαν περιθώρια για όνειρα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κάπου στα μισά της τέταρτης περιόδου, εκείνα (τα όνειρα) εξαφανίστηκαν!

Στο πρώτο ματς στην Ρόδο λοιπόν, ο Φιλίπ Πετρούσεφ έβαλε 18 πόντους, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ και στο Βελιγράδι κάπως προβληματίστηκαν -αν δεν εκνευρίστηκαν κιόλας- που δεν έχουν στην ομάδα τους έναν φόργουορντ/σέντερ σαν κι αυτόν. Τα σέρβικα μέσα, λόγω της προϊστορία του και της σύνδεσής του με τον Ερυθρό Αστέρα, ασχολήθηκαν αναλυτικά με τις επιδόσεις του Σέρβου και αναλύοντας τα δεδομένα παρουσίασαν αυτόν ως το πρόσωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τελικό του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό.