Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ραζνάτοβιτς διαψεύδει και ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τα σερβικά σενάρια μεταγραφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:41 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 17.10.2024

Δύο δημοσιεύματα από τη Σερβία, κάνουν λόγο για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Φιλίπ Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τις φήμες, ενώ ο εκπρόσωπος του 24χρονου φόργουορντ/σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε το σενάριο κατηγορηματικά.

O Νεμάνια Τσόβιτς, που παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακου είχε... φαγωθεί όλο το καλοκαίρι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ και την επανατοποθέτησή του στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, αποχώρησε από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου για να γίνει ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Μαζί του, αποχώρησαν -προς στιγμή- και τα σενάρια που αφορούσαν τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού. Μόνο που τώρα, υπό την προεδρία του αντικαταστάτη του, Ζέλικο Ντρίτσελιτς, οι φήμες επανεμφανίστηκαν.

Το Βελιγράδι θυμίζει... Πειραιά και ο Ερυθρός Αστέρας του Σφαιρόπουλου είναι η μόνη αήττητη ομάδα της Euroleague (gallery, vids)
EUROLEAGUE

10:04 - 17.10.2024

Το Βελιγράδι θυμίζει... Πειραιά και ο Ερυθρός Αστέρας του Σφαιρόπουλου είναι η μόνη αήττητη ομάδα της Euroleague (gallery, vids)

Δεν είναι μόνο τα χρώματα που κάνουν τον Ερυθρό Αστέρα να μοιάζει με τον Ολυμπιακό. Αυτό συμβαίνει λόγω της εξαιρετικής παρουσίας των πρώην... Πειραιωτών, Μπολομπόι και Κάνααν, της διαχείρισης του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου και τώρα που ο Μίλος Τεόντοσιτς μπαίνει στην εξίσωση, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, ως η μόνη αήττητη ομάδα της Euroleague, σκοπεύουν να διατηρηθούν -όσο το δυνατόν περισσότερο- στην κορυφή της κατάταξης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σέρβικου Sport Klub και του Sportske, ο Πετρούσεφ και ο εκπρόσωπός του βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό και με τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να γίνει η μεταγραφή ακόμα και τώρα. Παρά το γεγονός ότι έχουν... στηθεί οι ομάδες και έχουν ξεκινήσει τις δράσεις τους. Άλλωστε πλέον, βάσει των νέων κανονισμών, μπορεί να γίνει μία τέτοια κίνηση και μία άμεση μεταφορά ενός παίκτη από μία ομάδα της Euroleague σε μία άλλη.

Με το που πληροφορήθηκε για τα δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός, ενημέρωσε χωρίς κάνει επίσημη τοποθέτηση πως «δεν ασχολούμαστε με τα σενάρια», ενώ ο ατζέντης του Πετρούσεφ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, θεώρησε υποχρέωσή του να απαντήσει πιο συγκεκριμένα και με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα προσέφερε στο κοινό τη δική του... αλήθεια: «Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων της EuroLeague του Βελιγραδίου, που εμφανίστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει και δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση εδώ και δύο εβδομάδες».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Πετρούσεφ δεν βρίσκεται εν μέσω καμίας διαπραγμάτευσης αυτόν τον καιρό, γιατί κάτι τέτοιο σταμάτησε να ισχύει πριν από 15 μέρες, αλλά τα σέρβικα δημοσιεύματα επανάφεραν την ιστορία, τώρα που ο Μουσταφά Φαλ επέστρεψε στη δράση και το ίδιο θα συμβεί άμεσα και με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Δύο παίκτες που θα «κλέψουν» μεγάλο μέρος του χρόνου συμμετοχής του Φιλίπ Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό.