Ο όρος του Ολυμπιακού στον δανεισμό του Πετρούσεφ, που θα αφήσει τον Σέρβο εκτός δράσης σε δύο αγώνες του Ερυθρού Αστέρα

Ο όρος του Ολυμπιακού στον δανεισμό του Πετρούσεφ, που θα αφήσει τον Σέρβο εκτός δράσης σε δύο αγώνες του Ερυθρού Αστέρα

Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, την 15η και 30η αγωνιστική της Euroleague, o Φιλίπ Πετρούσεφ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Διότι, αυτός ήταν ένας όρος που έθεσαν στους Σέρβους οι Πειραιώτες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Στις 13 Δεκέμβρη ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει στη Σερβία τον Ολυμπιακό και το ανάποδο θα συμβεί στο ΣΕΦ στις 20 Μαρτίου. Από τώρα όμως, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου γνωρίζουν πως στα ματς με τους ομοχρώματούς τους από τον Πειραιά θα έχουν μία σημαντική απουσία: Αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025, αλλά μέσα στους όρους της συμφωνίας περιλαμβάνεται η μη συμμετοχή του στους μεταξύ τους αγώνες.

Πονάει ο Σέιβον Σιλντς, αμφίβολος για τη... διαβολική εβδομάδα της Μιλάνο
EUROLEAGUE

10:27 - 27.10.2024

Πονάει ο Σέιβον Σιλντς, αμφίβολος για τη... διαβολική εβδομάδα της Μιλάνο

Στο ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι η Μιλάνο πήρε τη νίκη, αλλά... έχασε τον Σέιβον Σιλντς, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και είναι άγνωστο ακόμα αν θα μπορέσει να παίξει στην ερχόμενη εβδομάδα της Euroleague με την διπλή αγωνιστική δράση, στην οποία εντάσσεται και το... μέγα ντέρμπι του ιταλικού Βορρά.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Πετρούσεφ ετοιμάζεται άμεσα για το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον Ερυθρό Αστέρα, μιας και εκεί έπαιζε πριν πάει στο NBA και ακολούθως στον Ολυμπιακό, αλλά στην 15η και στην 30η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μέχρι τότε βέβαια και η νυν ομάδα του και η τέως έχουν πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις μπροστά τους. Κατ' αρχάς, ο Ολυμπιακός ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την συνάντησή του με τον Παναθηναϊκό, σήμερα Κυριακή (27/10) για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, ενώ ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς στην Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Μία διαδοχή αγώνων πολύ σπουδαία και πολύ απαιτητική!