«Πετρούσεφ ή τίποτα»: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθαρίζει...
i

© imago

«Πετρούσεφ ή τίποτα»: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθαρίζει...

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 26.08.2024

Για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για τον Φιλίπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού και αυτή τη φορά είπε πως «αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο, τότε σημαίνει ότι το ρόστερ μας έκλεισε».

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς έχει πάρει... σβάρνα τα κανάλια στη Σερβία και δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη. Ως ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και ως ένας άνθρωπος που τολμάει να πει την άποψή του, παραδοσιακά έχει πολλές προσκλήσεις.

Αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό TV Prva και κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η νέα σεζόν του Ερυθρού Αστέρα, οι κινήσεις που έγιναν για να στελεχωθεί το ρόστερ που διαχειρίζεται ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος, το μπάτζετ, αλλά και για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης.

Κάπως έτσι, εμφανίστηκε εκ νέου η περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεφ για τον οποίο ο Ερυθρός Αστέρας, μέσα από αλλεπάλληλες δηλώσεις του Τσόβιτς, έχει ενημερώσει πως βρίσκεται σε επαφές μαζί του κι αν ο Ολυμπιακός τον αφήσει ελεύθερο, τότε σκοπεύουν να τον καλέσουν και πάλι στο Βελιγράδι.

Επιμένει ο Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Ξέρω τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά...»
EUROLEAGUE

12:32 - 24.08.2024

Επιμένει ο Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Ξέρω τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Τσόβιτς, ανέλυσε για μία φορά την σκέψη του που περιλαμβάνει την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ και έχει γνώση για το τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά στο μυαλό του υπάρχει ακόμα η περίπτωση ο Σέρβος να μείνει ελεύθερος!

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο και ο πρόεδρος των Σέρβων πλέον αυτό που έχει να προσθέσει επί του θέματος είναι το εξής: «Ξέρουμε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι ένα θέμα που εξαρτάται από τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας και θα καταλάβω πλήρως αν δεν θελήσουν να αφήσουν τον Πετρούσεφ να αποχωρήσει». Κι αν συμβεί αυτό, πράγμα που μάλλον απεύχεται, τότε «δεν θα ενισχυθούμε περισσότερο. Η μόνη μεταγραφή που μπορεί να γίνει, είναι αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ».