Οι Σακραμέντο Κινγκς έστειλαν τον Πετρούσεφ στην θυγατρική τους ομάδα

Φιλίπ Πετρούσεφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς έστειλαν τον Πετρούσεφ στην θυγατρική τους ομάδα

Sportal newsroom 11:19 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 14.08.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος για τις επόμενες μέρες θα κάνει προπονήσεις με την θυγατρική ομάδα του συλλόγου, τους Στοκτον Κινγκς.

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Φιλίπ Πετρούσεφ κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αυτό του το έδωσαν οι Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι όμως δεν τον κράτησαν για πολύ, καθώς η ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν άλλαξε τα πλάνα τους.

Ο «Μούσιας» μετακόμισε στους Κλίπερς, με τον Πετρούσεφ να επηρεάζεται από την ανταλλαγή αυτή και να μετακομίζει όχι στο Λος Άντζελες, αλλά στο Σακραμέντο, για χάρη των Κινγκς. Η ομάδα του Μάικ Μπράουν προχώρησε στην ανταλλαγή, παίρνοντας τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ, σε μια κίνηση που δείχνει πως θέλουν να επενδύσουν πάνω του.

Παρ' όλα αυτά, το ξεκίνημά του στην ομάδα της Καλιφόρνια δεν ήταν το επιθυμητό. Διότι όχι μόνο δεν πήρε χρόνο απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς, όπου η ομάδα του γνώρισε «βαριά» ήττα με 122-97, αλλά λίγη αργότερα οι Κινγκς τον έστειλαν στην G-League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πετρούσεφ θα προπονείται με τους Στόκτον Κινγκς, την θυγατρική ομάδα των «βασιλιάδων», προκειμένου να έχει ρυθμό και να πάρει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του. Ο Μπράουν και οι συνεργάτες του θα παρακολουθούν την πορεία του και αναλόγως θα πράξουν, δίνοντάς του χώρο στο ροτέισιον της πρώτης ομάδας.