Ο Ολυμπιακός... ξενέρωσε τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα - Η αρχική χαρά για Πετρούσεφ και η ανακοίνωση της απογοήτευσης!

Ο Ολυμπιακός... ξενέρωσε τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα - Η αρχική χαρά για Πετρούσεφ και η ανακοίνωση της απογοήτευσης!

Νίκος Καλαμπάκας 16:35 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 06.09.2024

Στον Ερυθρό Αστέρα υπήρχαν ελπίδες ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα επέστρεφε στην ομάδα τους, όμως η ανακοίνωση του ρόστερ του Ολυμπιακού είχε μέσα το όνομά του, γεγονός που έφερε απογοήτευση.

Η έλευση του Φιλίπ Πετρούσεφ τον περασμένο Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, ήταν ένας από τους κύριους λόγους της αντεπίθεσης των ερυθρόλευκων στην Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ που έχει την άνεση να αγωνίζεται και στη θέση του σέντερ, έδειξε ότι είναι αρκετά ποιοτικός και ότι μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της διοργάνωσης.

Η απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ και του Εβάν Φουρνιέ, έδωσαν ελπίδες στους Σέρβους ότι θα δουν ξανά στο Βελιγράδι τον διεθνή φόργουορντ, όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ...

To Quiz του Sportal για τον Γιώργο Πρίντεζη: Απαντήστε σε έξι ερωτήσεις βασισμένες στον θρυλικό αρχηγό του Ολυμπιακού
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:25 - 06.09.2024

To Quiz του Sportal για τον Γιώργο Πρίντεζη: Απαντήστε σε έξι ερωτήσεις βασισμένες στον θρυλικό αρχηγό του Ολυμπιακού

Η μεγάλη βραδιά που έχει οργανώσει ο Ολυμπιακός για να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη πλησιάζει και το Sportal προσφέρει στους φαν ένα Quiz για δυνατούς λύτες που περιστρέφεται γύρω από την μεγάλη καριέρα του «Πρι».

Οι Πειραιώτες φαίνονται διατεθιμένοι να τον διατηρήσουν στην ομάδα τους, προκειμένου να μην αποδυναμωθούν καθόλου στις θέσεις που αγωνίζεται και να διεκδικήσουν όποια διοργάνωση συμμετάσχουν τη σεζόν που έρχεται.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε παραδεχθεί πρόσφατα ότι η υπόθεση ήταν καθαρά θέμα Ολυμπιακού και της απόφασης του προπονητή του για το αν θα θελήσει να έχει μεγάλο ρόστερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται ότι υπολογίζει κανονικά όλους τους παίκτες του ρόστερ και κάπως έτσι, το θέμα Πετρούσεφ - Ερυθρός Αστέρας φαίνεται ότι... ξεφουσκώνει!

Να σημειωθεί ότι στη Σερβία το βράδυ της Πέμπτης, 5/9, είχε επικρατήσει ένας μικρός... χαμός, αφού στην 1η μέρα του Euroleague Fantasy, ο Σέρβος κατά λάθος είχε μπει στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα. Τελικά, ο Πετρούσεφ επέστρεψε στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και ο ενθουσιαμός έδωσε τη θέση του στην απογοήτευση...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!