«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»

Πετρούσεφ - Μήτογλου

i

/©Intime

«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:44 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 13.08.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τη Σερβία, θα μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα τη νέα σεζόν, κάτι που όμως η πλευρά του Ολυμπιακού διαψεύδει κατηγορηματικά.

Συμφωνία Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα για την μετακόμιση του Φιλίπ Πετρούσεφ στο Βελιγράδι αναφέρουν μίντια από τη Σερβία.

Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ΜΜΕ από τη χώρα αναφέρουν πως ο νεαρός φόργουορντ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με τις αναφορές μάλιστα να κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη πλευρά της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού.  

Ο Ολυμπιακός από πλευράς του, διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τον Ερυθρό Αστέρα για την παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ, κάτι που έρχεται σε συνέχεια των όσων είχαν πει επίσημα οι πρόεδροι του συλλόγου του Πειραιά, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Διάψευση είχαμε και από την πλευρά του παίκτη, από την οποία πήραμε αρνητική απάντηση σχετικά με το κατά πόσο είναι αληθή τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας.

Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεφ μέτρησε 6.3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ και 7.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ προέρχεται από ένα εξαιρετικό τουρνουά Ολυμπιακών Αγώνων, όπου μέτρησε 9.7 πόντους ανά αγώνα, νούμερο που τον καθιστά τρίτο σκόρερ του συλλόγου, πίσω από τους Μπογκντάνοβιτς και Γιόκιτς. Αγωνίστηκε κατά μέσο όρο 23.9 λεπτά ανά αγώνα, έχοντας 67.6% εντός παιδιάς, 4.5 ριμπάουντ , 0.8 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 0.5 τάπες ανά αγώνα. Σαφώς μια μεστή και ουσιαστική παρουσία για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος σταθεροποιήθηκε στο «4» στον Ολυμπιακό και ανέβηκε επίπεδο, κερδίζοντας σημαντικό ρόλο στην Εθνική του ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παριστιού, με τους δύο ψηλούς του Ολυμπιακού να αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη... μηχανή του Σβέτισλαβ Πέσιτς.