Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Να ασχολείται με την ομάδα του!»
i

© Intime

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Να ασχολείται με την ομάδα του!»

Νίκος Καλαμπάκας 16:13 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 16.08.2024

Ο Ολυμπιακός απάντησε στον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα για τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα άναψε... φωτιές ξανά σχετικά με το μέλλον του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Πειραιά φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τους αθλητές της.

Ο Τσόβιτς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι υπήρξαν επαφές με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, προκειμένου ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Πειραιωτών να επιστρέψει στην παρτίδα του και την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το θέμα του αθλητής, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά είπε «ο Πετρούσεφ φάνηκε θετικός σε ενδεχόμενο επιστροφής του και η ομάδα δούλεψε και δουλεύει για αυτό».

Ακόμα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει άμεση σχέση με το θέμα του Σέρβου, αφού ο Πετρούσεφ αγωνίζεται και στη θέση του σέντερ, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν ο Γάλλος σέντερ έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»
EUROLEAGUE

16:15 - 16.08.2024

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Μετά το... υπονοούμενο του Νεμπόισα Τσόβιτς, όχι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά για τον τραυματισμό του Μουσταφάλ Φαλ, ο Ολυμπιακός -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα και η ενημέρωση των Πειραιωτών δείχνει μία έντονη ανησυχία για την υγεία του Γάλλου σέντερ.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν δεν άφησαν ασχολίαστες τις δηλώσεις του κ. Τσόβιτς και από την ΚΑΕ αυτό το θέμα σχολιάστηκε με μια φράση: «Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού».

Καταλαβαίνει κανείς την ενόχληση που προκάλεσαν οι δηλώσεις, σε μια εποχή μάλιστα που στον Πειραιά έχουν ξεκαθαρίσει στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, ότι το ρόστερ για φέτος έχει κλείσει.

Φυσικά και αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού τις κινήσεις μιας σεζόν τις καθορίζει η ίδια της η ροή, ωστόσο αυτή τη στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά δεν υπάρχουν σκέψεις για κάποιες αλλαγές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!