Final 8: «Όλα όσα ζήσαμε μέχρι στιγμής στο Ηράκλειο»

Final 8: «Όλα όσα ζήσαμε μέχρι στιγμής στο Ηράκλειο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης Γιώργος Γαβριλάκης 12:00 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης και ο Γιώργος Γαβριλάκης σας μεταφέρουν από την Κρήτη όλον τον παλμό της μεγάλης γιορτής του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας!

 Η Κρήτη και το Ηράκλειο είναι πάντα φιλόξενα και ζεστά για τους επισκέπτες. Βεβαία ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λίγο αυτές τις μέρες, όμως κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που λέμε. 

Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε μαζί με τον Γιώργο Γαβριλάκη στο αεροδρόμιο άπαντες ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι, σε όλα τα μαγαζιά που χρειάστηκε να επισκεφτούμε. Φυσικά το ίδιο συνέβη και στο στολίδι του Ηρακλείου, τα «Δύο Αοράκια».

Από εκεί και πέρα, μετά από μια πρώτη ημέρα γεμάτη δηλώσεις, ήρθε η ώρα για την δράση της δεύτερης (16/2), με τους πρώτους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Βέβαια τον πρώτο, ανάμεσα σε ΑΕK τον… έχασα και όπως φάνηκε, αποτέλεσε ίσως και τον κορυφαίο ολόκληρου του τουρνουά. Βέβαια δεν χάθηκε χωρίς λόγο, καθώς έπρεπε κάποιος να πάει στο αεροδρόμιο για να σας μεταφέρει ήχο και εικόνα από την άφιξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Αποστολή εξετελέσθη και εκεί, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μιλάει στο Sportal για την άφιξη των Ερυθρόλευκων στη Κρήτη. Ωστόσο το Sportal δεν σας έχει μόνο τον σταρ του Ολυμπιακού. 

Πέραν του απίθανου Σάσα Βεζένκοφ, μέχρι στιγμής από την κάμερά μας πέρασαν οι Αντώνης Μάντζαρης, Κωστής Γόντικας, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Χάρης Γιαννόπουλος, Τι Τζέι Σταρκς, Βασίλης Χρηστίδης, Βασίλης Τολιόπουλος, Ίαν Χάμερ, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς. Για μόλις δύο ημέρες στη Κρήτη λοιπόν… κάτι έχουμε κάνει! 

Στη συνέχεια είχαμε και ένα ακόμα σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να είναι πλέον στην επόμενη φάση και να ετοιμάζεται για την ΑΕΚ. 

Στη μάχη πλέον ρίχνονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ενόψει των αγώνων με Άρη και Κολοσσό αντίστοιχα, ενώ στην συνέχεια, εάν δεν υπάρξει έκπληξη, θα κοντραριστούν μεταξύ τους, σε έναν (για πολλούς) πρόωρο τελικό στη φάση των 4 του Final 8.

Σε λίγο, μέσα από το  Sportal, θα έχετε ακόμα περισσότερο υλικό από την Κρήτη. Και μην ψαρώνετε που η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη την πρώτη μέρα. Ο χαμός έρχεται σύντομα! 

Tags: