Final 8: Ταυτότητες, αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
i

«Δύο Αοράκια» / © Sportal

Final 8: Ταυτότητες, αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Sportal newsroom 23:22 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.08.2024

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για τις διαδικασίες και τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου εν όψει του τζάμπολ της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και εν όψει το πρώτου τζάμπολ, την Πέμπτη (16/2) και το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (15:45) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε τις διαδικασίες προσέλευσης των φιλάθλων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, γνωστό κυρίως ως «Δύο Αοράκια». 

Σπανούλης: «Προσπαθώ να εμπνεύσω τα παιδιά και να μεταδώσω εμπειρίες» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:51 - 15.02.2023

Σπανούλης: «Προσπαθώ να εμπνεύσω τα παιδιά και να μεταδώσω εμπειρίες» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης θεωρεί πως το Περιστέρι είναι έτοιμο για δράση στο Final 8 και σωματικά και ψυχικά. «Έχουμε δουλέψει σκληρά», είπε και «όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν».

Συγκεκριμένα, οι θύρες θα ανοίξουν για τον πρώτο αγώνα στις 13.45 και κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας. Είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ θα υπάρξουν και σωματικοί έλεγχοι τόσο εκτός αγωνιστικού χώρου, όσο και κατά την είσοδο στο γήπεδο.  

Οι εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας και εντός γηπέδου και περιμετρικά. 

Tags: