To Sportal έπαθε... devotion!

To Sportal έπαθε... devotion!

Sportal newsroom 12:52 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 14.08.2024

Το Sportal στο Final 4 του Κάουνας με τη μεγαλύτερη αποστολή ελληνικού Media. Οι απεσταλμένοι του Sportal βρίσκονται από την Τετάρτη (17/5) στη Λιθουανία και μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες του, καλύπτοντας κάθε πτυχή του Final 4 της Euroleague.

Η καρδιά του φετινού Final 4 της Euroleague χτυπάει στο Κάουνας της Λιθουανίας. Ολυμπιακός, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι οι τέσσερις μονομάχοι, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης. Και το Sportal βρίσκεται στη Λιθουανία από την Τετάρτη (17/5) με πολυμελή αποστολή και την μεγαλύτερη εκπρόσωπηση ελληνικού μέσου για τη διοργάνωση.

Γιώργος Περπερίδης, Αχιλλέας Μαυροδόντης, Νίκος Καλαμπάκας και Μάγια Ντιμιτρόβα (Sportal.bg) αποτελούν το δημοσιογραφικό δυναμικό και θα σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ αλλά και το παρασκήνιο από κάθε πτυχή της διοργάνωσης, ενώ φυσικά από την κάμερα του Sportal θα παρελάσουν οι πρωταγωνιστές του Final 4. Με τον Χρήστο Πανάγο υπεύθυνο για τον ήχο και την εικόνα των videos στο κανάλι του Sportal στο Youtube.

Δηλώσεις, συνεντεύξεις, live pre game και post game εκπομπές, η ατμόσφαιρα στην πόλη αλλά και τη Zalgirio Arena, flash interviews, ζωντανή εικόνα από τις προπονήσεις των ομάδων και όλα τα παραλειπόμενα, είναι όσα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αναγνώστες του Sportal σε όλη τη διάρκεια του Final 4 στο Κάουνας.

Final 4 Κάουνας: Το... πάρτι ξεκινάει!
EUROLEAGUE

11:34 - 18.05.2023

Final 4 Κάουνας: Το... πάρτι ξεκινάει!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 17/5 στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας προκειμένου να συμμετάσχει στο 12ο Final 4 της ιστορίας του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από σήμερα... σηκώνει τα μανίκια, πιάνει δουλειά και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Διαβάστε όλο το σημερινό πρόγραμμα των ομάδων στο Sportal που βρίσκεται στη χώρα που διοργανώνει τη φετινή γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/5) περιλαμβάνει τις συνεντεύξεις Τύπου προπονητών και αρχηγών των ομάδων του Final 4, τις βραβεύσεις για τους κορυφαίους της χρονιάς, ανοικτές προπονήσεις για δέκα λεπτά και δηλώσεις των παικτών κάθε ομάδας. 

Την Παρασκευή (19/5), είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης και το Σάββατο (20/5) θα λάβουν μέρος όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις πριν τον μικρό και τον μεγάλο τελικό. Την Κυριακή (21/5) οι ηττημένοι θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία με τον τελικό της... παρηγοριάς και φυσικά το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει γνωστός ο πρωταθλητής Ευρώπης για τη σεζόν 2022-2023.

Όλο αυτό το διάστημα, η Euroleague έχει προγραμματισμένες διάφορες εκδηλώσεις και για τους οπαδούς των ομάδων που θα βρεθούν στο Κάουνας προκειμένου να παρακολουθήσουν το Final 4. 

Το Sportal θα βρίσκεται παντού στη Λιθουανική πόλη, με τη μεγαλύτερη αποστολή ελληνικού Media, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες του, ενώ ο blogger Red Duckling θα είναι μαζί μας, προσφέροντας τη δική του ξεχωριστή πινελιά για την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να κατακτήσουν το τρόπαιο στο φετινό Final 4.