Η επιρροή του Κούπερ Φλαγκ στον κόσμο του μπάσκετ τον οδήγησε στη συμφωνία με τη New Balance!

Ο Κούπερ Φλαγκ

Η επιρροή του Κούπερ Φλαγκ στον κόσμο του μπάσκετ τον οδήγησε στη συμφωνία με τη New Balance!

Γιάννης Πάλλας 18:22 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 26.08.2024

Ο υποψήφιος για το Νο.1 στα ντραφτ του ΝΒΑ 2025 του ESPN Κούπερ Φλαγκ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη New Balance

Παρότι πρωτοετής φοιτητής στο φημισμένο κολέγιο του Ντιούκ ο Κούπερ Φλαγκ, ο Νο. 1 υποψήφιος για τα ντραφτ του NBA 2025 του ESPN, υπέγραψε μια σημαντική συνεργασία με τη αθλητική εταιρεία New Balance.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αμερικανοί η συμφωνία αυτή υπογραμμίζει την αυξανόμενη επιρροή του Φλαγκ στον κόσμο του μπάσκετ.

Ο φόργουορντ του Ντιούκ θεωρείται ως η κορυφαία επιλογή για τα το 2025 στο NBA, ο οποίος προχώρησε αν και αρκετά νέος σ’ αυτή τη σημαντική συμφωνία.

Η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Κούπερ Φλαγκ, καθώς τον συνδέει με μια εταιρεία που έχει βαθιές ρίζες στην πατρίδα του, το Μέιν.

Η New Balance λειτουργεί μόλις 25 μίλια από το πατρικό του Φλαγκ στο Νιούπορτ.

«Η σύνδεση με τη New Balance ως οικογενειακή εταιρεία και μια εταιρεία με ρίζες από το Μέιν σημαίνει πολλά για μένα», υποστήριξε ο Κούπερ Φλαγκ.

«Αυτό το κάνει πραγματικά διαφορετικό και ξεχωριστό. Η μαμά μου πήγαινε στην πώληση σκηνής για ψώνια στο σχολείο εκεί όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό πραγματικά ευθυγραμμίζει τη μάρκα με τις ρίζες μου. Ταιριάζει τέλεια» πρόσθεσε.

Ο Φλαγκ ήταν ο μόνος κολεγιακός παίκτης και έφηβος που προσκλήθηκε στο προολυμπιακό προπονητικό στάδιο προετοιμασίας της Team USA στο Λας Βέγκας.

Η New Balance έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν αρκετά κορυφαία ταλέντα σε διάφορα αθλήματα.

«Ως μικρότερο παιδί, μπορώ να σκεφτώ ξανά για να ονειρεύομαι πράγματα όπως αυτό», επισήμανε ο Κούπερ Φλαγκ μιλώντας στο ESPN. «Είναι μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση» συμπλήρωσε.

Εκτός από τη σπουδαία συμφωνία με τη New Balance ο Κούπερ Φλαγκ έκανε και σπουδαία πράγματα στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ακαδημία Montverde στη Φλόριντα, είχε κατά μέσο όρο 16,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ, 3,7 κλεψίματα και 3,7 τάπες ανά παιχνίδι.

Η επίδραση του στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη και από τη στιγμή που η επιρροή του στο μπάσκετ αυξάνει είναι λογικό η New Balance να θέλει να αποκτήσει ένα διαφορετικό πρόσωπο μέσα από την εικόνα του αθλητή του φημισμένου Ντιούκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!