Ο Φλάτεν τα έχει... σπάσει: Το απίθανο αρνητικό ρεκόρ του Αμερικανού άσου στα πρώτα του ματς με τον ΠΑΟΚ

Σκάιλερ Φλάτεν

i

© PAOK BC

Ο Φλάτεν τα έχει... σπάσει: Το απίθανο αρνητικό ρεκόρ του Αμερικανού άσου στα πρώτα του ματς με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:29 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Το ξεκίνημα του Σκάιλερ Φλάτεν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν είναι το επιθυμητό, με τον Αμερικάνο άσο να μετράει 0/18 σουτ.

Ο Σκάιλερ Φλάτεν αποτέλεσε ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Στις αρχές του Ιουλίου ο Αμερικάνος άσος ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Φώτη Τακιανού.

Ωστόσο μέχρι στιγμής ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι απελπιστικά άστοχος και αυτό, στοιχίζει στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν καθώς μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς.

Η αρχή έγινε στη Ρόδο, εκεί που ο Δικέφαλος κοντραρίστηκε με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Σούπερ Καπ. Μπορεί το σύνολο του Φώτη Τακιανού να φάνηκε αρκετά ανταγωνιστικό στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» από την ανωτερότητα του «τριφυλλιού» και γνώρισε την ήττα με 64-77.

Στον μικρό τελικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, με το Περιστέρι να επικρατεί εύκολα με σκορ 64-49 και να κατακτάει την τρίτη θέση.

Στην πρεμιέρα της Basket League ΠΑΟΚ και Προμηθέας κοντραρίστηκαν στο PAOK Sports Arena. Η ομάδα της Πάτρας «απέδρασε» από την Πυλαία με μία εκπληκτική εμφάνιση (80-95) κι έτσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε αυτά τα τρία πρώτα ματς, ο Σκάιλερ Φλάτεν έχει αποτελέσει τον αρνητικό πρωταγωνιστή σε ισάριθμες περιπτώσεις. Ο 28χρονος Αμερικάνος έφτασε στη Θεσσαλονίκη με την ταμπέλα του σκόρερ, ωστόσο για την ώρα έχει καταγράψει ένα αρνητικό ρεκόρ. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έγκυρη σελίδα που ασχολείται με θέματα στατιστικών για τα τμήματα του ΠΑΟΚ «Η Ασπρόμαυρη Βίβλος»: «O Skyler Flatten έγινε ο πρώτος Αμερικανός (από τους 120) στην ιστορία του ΠΑΟΚ που δεν σκόραρε στα τρία πρώτα παιχνίδια του. Έχει αγωνιστεί 1 ώρα, 10 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα και έχει 0/18 σουτ».

Αναλυτικά ο απολογισμός του Φλάτεν: 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 0/4 τρίποντα και 0/3 δίποντα

ΠΑΟΚ - Περιστέρι: 0/5 τρίποντα και 0/2 δίποντα

ΠΑΟΚ - Προμηθέας: 0/4 τρίποντα