Φοίνιξ Σανς: Έτοιμοι για το ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ

Κέβιν Ντουράντ

Φοίνιξ Σανς: Έτοιμοι για το ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ

Νίκος Καλαμπάκας 21:12 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 20.08.2024

Δεν αργεί το ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ με την ομάδα του Φοίνιξ.

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας...

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει να αγωνιστεί από τις 8 Ιανουαρίου αφού είχε τραυματιστεί και δε συμμετείχε στα παιχνίδια των Μπρούκλιν Νετς.

Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε με τον «κολλητό» φίλο του ΛεΜπρόν
REST OF THE WORLD

14:49 - 28.02.2023

Η Αντέλ αρραβωνιάστηκε με τον «κολλητό» φίλο του ΛεΜπρόν

H σχέση της διάσημης βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ, με τον κορυφαίο ατζέντη του ΝΒΑ, Ριτς Πολ έγινε... επίσημη. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και βαδίζουν προς τον γάμο, με τις ευχές του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάικλ Τζόρνταν.

Στο διάστημα αυτό άλλαξαν πολλά, αφού οι ανταλλαγές του ΝΒΑ τον βρήκαν σε νέα στέγη. Συγκεκριμένα μετακόμισε στο Φοίνιξ προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα των Σανς να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

O KD είναι πλέον κάτοικος Φοίνιξ, όμως οι φίλοι της ομάδας δεν τον έχουν δει ακόμα με τα χρώματα της. Αυτό πάντως δεν θα αργήσει και πολύ να συμβεί, αφού οι Σανς με tweet τους ενημέρωσαν για το ντεμπούτο του μεγάλου τους σταρ:

«Το ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να γίνει στον αυριανό αγώνα των Σανς με τη Σάρλοτ εκτός έδρας», αναφέρει η ομάδα του και όλος ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει με τη νέα του ομάδα...

Το νέο πάντως δεν ήταν και τόσο... νέο, αφού ήταν γνωστό από το ιατρικό τιμ ότι η επάνοδος του KD θα γινόταν την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Ο Ντουράντ το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Οι Ήλιοι χωρίς τις υπηρεσίες του, δυσκολεύτηκαν απέναντι στους αξιόμαχους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που αγωνίστηκαν με τη σειρά τους χωρίς τον σουπερ σταρ των 31,1 πόντων μέσο όρο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ.