Οι Σανς νίκησαν τους Ουόριορς και το... έριξαν στα βάρη (vid)

Ντέβιν Μπούκερ

Οι Σανς νίκησαν τους Ουόριορς και το... έριξαν στα βάρη (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:20 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Οι Φοίνιξ Σανς θριάμβευσαν απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στην πρεμιέρα της regular season του ΝΒΑ, όμως οι παίκτες του Φρανκ Βόγκελ δεν πανηγύρισαν στα αποδυτήρια.

Τα τελευταία χρόνια οι Φοίνιξ Σανς έχουν μια ξεχωριστή ρουτίνα, με το πέρας των αγώνων τους. Είτε πρόκειται για εντός, είτε για εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι «Ήλιοι» ακολουθούν ένα διαφορετικό τελετουργικό από τα άλλα.

Ποιο είναι αυτό; Να ακολουθούν ασκήσεις με βάρη σε ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο που στήνουν έξω από τα αποδυτήριά τους. Μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία 3 χρόνια, υπό τις οδηγίες του Μόντι Ουίλιαμς και πλέον την συνεχίζουν ακόμα και με τον Φρανκ Βόγκελ στην άκρη του πάγκου τους.

Οι Σανς δεν έκοψαν ταχύτητα ούτε στην Bay Area. Απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς η ομάδα από την Αριζόνα πήρε σπουδαία νίκη με 108-104, κόντρα στον Στεφ Κάρι και την παρέα του, όμως ουδείς πανηγύρισε ή άνοιξε σαμπάνιες στα αδπουτήρια. Και ο λόγος ήταν αφενός πως η σεζόν μόλις ξεκίνησε, αφετέρου γιατί με το πέρας του 48λεπτου η δουλειά δεν σταάτησε.

Οι «Ήλιοι» συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του Chase Center, σε ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο που δημιούργησε η physio team και έπιασαν δουλειά, σηκώνοντας βάρη, αλλά και κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης. Κάτι που αναμένεται να διατηρήσουν και στη συνέχεια της σεζόν.

Πάρτε μαι γεύση από όσα συνέβησαν έξω από τα αποδυτήρια του Chase Center: