Αυτό είναι το κλειστό της Πεντέλης που τυλίχθηκε στις φλόγες

Αυτό είναι το κλειστό της Πεντέλης που τυλίχθηκε στις φλόγες

Χρήστος Τσάλτας 17:54 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 12.08.2024

Η φωτιά που έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της στην Αττική, δημιούργησε τεράστιες καταστροφές, με το κλειστό γυμναστήριο της Πεντέλης να γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Ο πύρινος εφιάλτης έχει «κάψει» τα πάντα στο πέρασμά του τις τελευταίες ώρες στην Αττική. Όλα ξεκίνησαν από την φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα το μεσημέρι της Κυριακής, η οποία επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές. Από τον Διόνυσο και τον Μαραθώνα, ως την Πεντέλη.

Τα προβλήματα που δημιούργησε ήταν τεράστια. Ο παιδικός σταθμός της Νέας Πεντέλης έγινε παρανάλωμα του πυρός, ενώ από την ένταση της φωτιάς δεν γλίτωσε ούτε το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Το κλειστό της Πεντέλης τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς μερικές στιγμές αφότου η φωτιά πέρασε τις πόρτες. Ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Αττικής, στο οποίο αθλούνταν δεκάδες παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, πλέον μετράει τεράστιες ζημιές.

Πρόκειται για ένα γήπεδο το οποίο βρισκόταν εντός του σχολικού κτιριακού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Πεντέλης. Είχε χωρητικότητα 270 θεατών. Το γήπεδο ήταν εξοπλισμένο με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πλήρες σύστημα φωτισμού με προβολείς LED, κλιματισμό και ηχητική εγκατάσταση. Επίσης, το γήπεδο διέθετε τρία αποδυτήρια για τις ανάγκες των αθλητών και των διαιτητών, ιατρείο και αίθουσα ενδυνάμωσης 120 τμ. πλήρως εξοπλισμένη.

Στο γήπεδο αυτό αγωνιζόταν η ομάδα της ΑΕ Πεντέλης, η οποία την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της National League 2.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: