Fox News: «Ο Πόρτερ ζήτησε άδεια από δικαστή για να αγωνιστεί στην Ελλάδα»

Τζοντάι Πόρτερ

i

IMAGO / ZUMA Press

Fox News: «Ο Πόρτερ ζήτησε άδεια από δικαστή για να αγωνιστεί στην Ελλάδα»

Νίκος Καλαμπάκας 08:30 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 17.07.2024

Δημοσίευμα του Fox News αναφέρει ότι ο Τζοντάι Πόρτερ που πρόσφατα αποκλείστηκε από το ΝΒΑ για παράνομα στοιχήματα, ζήτησε άδεια από ομοσπονδιακό δικαστή ώστε να έρθει στη χώρα μας να παίξει μπάσκετ.

Ο Τζόντεϊ Πόρτερ έχει τιμωρηθεί από το ΝΒΑ και δεν μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, όμως ο ίδιος φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

«Ο Τζοντάι Πόρτερ ζήτησε άδεια από Ομοσπονδιακό Δικαστή ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», αναφέρει το tweet του NBA Central, το οποίο επικαλείται ως πηγή το FOX News.

Ο Πόρτερ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι κινδυνεύει με φυλάκισγη 3-4 ετών, μετά την παραδοχή της ενοχής του για την κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού που τον βαραίνει.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έκλεισε οριστικά την πόρτα του ΝΒΑ πίσω του έπειτα από την απόφαση της λίγκας να τον αποκλείσει δια βίου, έπειτα από έρευνα που επιχείρησε για το ζήτημα.

Αν αληθεύει ότι ο ίδιος έχει πρόταση να αγωνιστεί στην Ελλάδα, θα είναι μια κίνηση ουσίας για την ομάδα που θα τον αποκτήσει, αφού την περσινή σεζόν ο Πόρτερ είχε μέσο όρο 4,4 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 26 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, ενώ έπαιξε επίσης σε 11 αγώνες για τους Μέμφις Γκρίζλις τη σεζόν 2020-21.

Το αδιανόητο ποσό που έστειλε για πάντα εκτός ΝΒΑ τον Τζοντάι Πόρτερ
NBA

14:48 - 18.04.2024

Το αδιανόητο ποσό που έστειλε για πάντα εκτός ΝΒΑ τον Τζοντάι Πόρτερ

Το ΝΒΑ τιμώρησε δια παντός τον Τζοντάι Πόρτερ, λόγω παράνομου στοιχηματισμού, με το ποσό που έβγαλε ο πρώην άσος των Τορόντο Ράπτορς, ως κέρδος, να προκαλεί σοκ, σε σχέση με τα λεφτά που κέρδισε από το συμβόλαιό του με την ομάδα του Καναδά.

Για να αφεθεί ελεύθερος προσέφυγε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης και πλήρωσε εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Τζοντέι Πόρτερ συνεργαζόταν με τις αρχές, ενώ νοσηλευόταν για εθισμό στον τζόγο.