Ο Φουρνιέ θυμήθηκε τη συνύπαρξη με τον Φαλ πριν από 13 χρόνια!

Μουστάφα Φαλ

i

© Intime

Ο Φουρνιέ θυμήθηκε τη συνύπαρξη με τον Φαλ πριν από 13 χρόνια!

Sportal newsroom 23:45 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 02.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter από το παρελθόν όταν ήταν συμπαίκτης του Μουσταφά Φαλ στην Πουατιέ

Μια φωτογραφία πριν από 13χρόνια ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Εβάν Φουρνιέ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, όπου θυμήθηκε τη συνύπαρξη του με τον Μουσταφά Φαλ!

Ο 31χρονος Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θυμήθηκε την πρώτη φορά που αγωνίστηκε μαζί με τον Μουσταφά Φαλ πριν από 13 χρόνια για λογαριασμό της Πουατιέ (2011-2012).

Βέβαια, έκτοτε οι δυο παίκτες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας, αλλά σε συλλογικό επίπεδο είναι η πρώτη φορά μετά από εκείνη τη σεζόν.

Η πολύ καλή σχέση του Εβάν Φουρνιέ με τον Μουσταφά Φαλ έπαιξε κι αυτή το ρόλο της, προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό και ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» έκανε repost γράφοντας: «Πάμε»!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!