Η τρομερή απάντηση του Λεσόρ στον Φουρνιέ για το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα
i

©imago

Η τρομερή απάντηση του Λεσόρ στον Φουρνιέ για το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα

Ευτυχία Οικονομίδου 18:05 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 07.09.2024

Ο Ματίας Λεσόρ έδωσε μια... τρομερή απάντηση στον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γαλλία, Εβάν Φουρνιέ στην ερώτησή του για το ποιο είναι το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα.

Ο Εβάν Φουρνιέ εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά δεν αγωνίστηκε στο φιλικό των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Μακάμπι προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο 31χρονος λοιπόν ανέβασε ένα ποστ στο twitter στο οποίο ρώτησε για το ποιο είναι το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα, με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γαλλία, Ματίας Λεσόρ να του δίνει... τρομερή απάντηση.

«Ποιο είναι το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα;», ήταν η ερώτηση του παίκτη του Ολυμπιακού, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να απαντάει, «Μην φοβάσαι το 'χω», βάζοντας μια φωτογραφία του Ρίτσαρντ Τζέφερσον. Προφανώς ο λόγος που έβαλε τον μπασκετμπολίστα, ήταν γιατί αμφότεροι έχουν το ίδιο... κούρεμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Λεσόρ με τον Φουρνιέ έχουν εξαιρετικές σχέσεις από την Εθνική Γαλλία, κάτι που φαίνεται στα... πειράγματα που κάνουν μεταξύ τους. Μάλιστα ο παίκτης των Πρασίνων είχε προτείνει με χιουμοριστικό τρόπο στον 31χρονο να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό.

«"Μην έρθεις, μείνε εκεί που είσαι". Έχει την πλάκα του, με τον Ματίας έχουμε εξαιρετική σχέση, ήμασταν συγκάτοικοι το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επικοινώνησα μαζί του και του είπα, έρχομαι να σας κλωτσήσω στον π@@@νο».