Η ατάκα του Φουρνιέ στον φίλο του Λεσόρ για τα ντέρμπι: «Έρχομαι να σας κλοτσήσω στον κ...»

Η ατάκα του Φουρνιέ στον φίλο του Λεσόρ για τα ντέρμπι: «Έρχομαι να σας κλοτσήσω στον κ...»

Sportal newsroom 17:53 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 05.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ εξέπληξε με την απάντηση που έδωσε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Εβάν Φουρνιέ δεν χρειάστηκε να μπει σε ιδιαίτερη ανάλυση όταν ρωτήθηκε για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού στη διάρκεια της παρουσίασής του ρωτήθηκε για τα ντέρμπι με το τριφύλλι και αποκάλυψε, πάντα σε χιουμοριστικό τόνο, μια συνομιλία που είχε με τον Λεσόρ και η οποία κατέληξε στην ατάκα: «Έρχομαι να σας κλοτσήσω στον κ...»

Καρφιά Αγγελόπουλων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη διάρκεια της παρουσίασης του Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκαν και στο θέμα του γηπέδου. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού ρωτήθηκαν για το ΣΕΦ και τόνισαν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Υποστήριξαν ότι οι ίδιοι δεν απειλούν και δεν εκβιάζουν τη στιγμή που ο μεγάλος τους αντίπαλος έχει έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, κάνονας λόγο γι’ αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο είναι εκτός λογικής. Το αναλύσαμε, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Οι συζητήσεις γίνονται 3.5 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο και έχει τρομακτικό πλεονέκτημα δεκάδων εκατομμυρίων. Και αύριο να το πάρει ο Ολυμπιακός θέλει μια διετία για να γίνουν κάποιες κινήσεις. Θα δείτε ήδη κάποιες αλλαγές ενώ θα γίνονται και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.Νομίζω η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει. Λέτε ότι δεν πιέζουμε, κάποιοι βρίζουν. Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, περιμένουμε να γίνει το δίκαιο και το σωστό έστω και με κάποια τρομακτική καθυστέρηση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Από τότε που πήγαμε στον Ολυμπιακό χάνουμε χρήματα. Έχουμε 15 χρόνια τις μετοχές. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει πάντα η ομάδα και να γίνεται το καλύτερο δυνατό.

Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Δεν επηρεάζει αυτό ότι δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Αν είχαμε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα.Είμαστε και τη φετινή σεζόν αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον αθέμιτου ανταγωνισμού όταν ο αντίπαλός σου έχει 20 εκατομμύρια έσοδα. Όμως θα παλέψουμε. Γι' αυτό ήρθε αυτός ο παικταράς».