Φουρνιέ: «Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία»

Εβάν Φουρνιέ

i

© Intime

Φουρνιέ: «Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:31 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 08.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για το κίνητρό του να υπογράψει με τον Ολυμπιακό επιθυμώντας να ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Εβάν Φουρνιέ περνά τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα και ήδη δε μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, τόσο για τη θερμή υποδοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού, όσο και για τα νέα πράγματα που γνωρίζει σε αυτές τις πρώτες μέρες, όπως π.χ. το σουβλάκι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Γάλλος γκαρντ/ φόργουορντ αποτελεί από τις μεταγραφικές «βόμβες» του φετινού καλοκαιριού, καθώς ένας παίκτης με 12ετή πορεία στο NBA αφίχθη στην Ευρώπη για να ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού στη EuroLeague.

Ο Φουρνιέ μίλησε στο γαλλικό RMC την Κυριακή (08/09) και ανέλυσε την απόφαση του να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» μιας κι εκεί πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μεγάλες στιγμές. 

«Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με τη Γαλλία, υπήρχαν επαφές με ομάδες του NBA, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό», τόνισε για την επιλογή του και συνέχισε αναφερόμενος και στον Βενσάν Κολέ.

«Ο Βενσάν Κολέ είναι ο μοναδικός προπονητής που γνώρισα στην εθνική Γαλλίας. Δεν με εξέπληξε η αποχώρησή του. Τον ευχαρίστησα για αυτά τα καλά χρόνια. Περιμένω όπως όλοι εκείνον που θα έρθει στη συνέχεια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!