Όταν ο Φουρνιέ έπιασε το κεφάλι του γιατί δεν πίστευε την υποδοχή και το ξέσπασμα με το κασκόλ: Όλο το χρονικό της άφιξης του Γάλλου σούπερ-σταρ (vid)

Όταν ο Φουρνιέ έπιασε το κεφάλι του γιατί δεν πίστευε την υποδοχή και το ξέσπασμα με το κασκόλ: Όλο το χρονικό της άφιξης του Γάλλου σούπερ-σταρ (vid)

Απόστολος Μαυράκης 12:03 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 05.09.2024

Η απίστευτη υποδοχή του Εβάν Φουρνιέ από τους φίλους του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο άφησε άναυδο τον Γάλλο άσο.

Η προσθήκη του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό αποτελεί ίσως και την πιο εκκωφαντική μεταγραφή της φετινής μεταγραφικής περιόδου στην Euroleague. Ο Γάλλος μετά από 12 χρόνια στο NBA αποφάσισε να αφήσει το... αμερικανικό όνειρο και να το ζήσει στην Ελλάδα. Η χθεσινή υποδοχή του Φουρνιέ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θύμιζε... φιέστα και ο ενθουσιασμός του Γάλλου δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, παρακολουθούμε όλη την διαδικασία της άφιξης του Φουρνιέ στην Αθήνα. Ο Γάλλος κατεβαίνει σχετικά χαλαρός από το αεροπλάνο, ενώ φαίνεται να ασπάζεται και τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Αγελλόπουλο.

https://youtu.be/-lhcQfgRdaA?t=1

Στην συνέχεια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» καταφθάνει στον χώρο που τον περίμενε η κόκκινη... λαοθάλασσα και αμέσως αρχίζει το πάρτι. Συνθήματα, κόκκινα καπνογόνα, με τον Φουρνιέ να βγαίνει εκστασιασμένος από το παράθυρο του συνοδηγού και να κουνιέται ρυθμικά στα συνθήματα των φίλων του Ολυμπιακού.

Σε κάποια στιγμή, παίρνει από το πλήθος ένα ερυθρόλευκο κασκόλ και αρχίζει να το ανεμίζει στον ρυθμό των εν λόγω συνθημάτων. Μάλιστα, ο ίδιος έβγαλε άρον-άρον το κινητό του, προκειμένου να απαθανατίσει την ξεχωριστή αυτή στιγμή στην καριέρα του τραβώντας ένα βίντεο-σέλφι με τον ίδιο να κοιτά περιχαρής την κάμερα, όσο το πλήθος από κάτω τον αποθεώνει.

Η κατάσταση ήταν τόσο ξέφρενη που ο Φουρνιέ δεν ήξερε πραγματικά που να πρωτοκοιτάξει, ενώ έπιανε το κεφάλι του και φαινόταν σαν να μην πιστεύει τον χαμό που γίνεται για το όνομά του. Ο Γάλλος έπειτα έδινε... high-five σε όποιο χέρι έβρισκε μπροστά του όσο ευχαριστούσε με χαρακτηριστικές χειρονομίες τους φίλους του Ολυμπιακού.

Στο τέλος, ο Φουρνιέ μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού λέγοντας τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους, εδώ ο Εβάν. Αρχικά ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε στο αεροδρόμιο, ήταν μια από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Ευχαριστω πολύ που ήρθατε και για την αγάπη που μου δείξατε. Τώρα είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, έτοιμος να φορέσω την φανέλα. Πάμε Ολυμπιακέ! Σας ευχαριστώ!».

Το πρώτο μήνυμα του Φουρνιέ μετά την αποθεωτική υποδοχή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου» (vid)
EUROLEAGUE

09:20 - 05.09.2024

Το πρώτο μήνυμα του Φουρνιέ μετά την αποθεωτική υποδοχή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου» (vid)

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στους φιλάθλους του να έχουν μία καλή ημέρα δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το πρώτο μήνυμα του Εβάν Φουρνιέ στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!