Δεν πίστευε στα μάτια του ο Φουρνιέ: Έτρεξε να πάρει το κινητό του για να βγάλει βίντεο τους φίλους του Ολυμπιακού (vids)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Φουρνιέ: Έτρεξε να πάρει το κινητό του για να βγάλει βίντεο τους φίλους του Ολυμπιακού (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 00:36 - 05.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ απολάμβανε κάθε στιγμή «μαγεμένος» από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού κατά την άφιξη του Εβάν Φουρνιέ «τρέλανε» τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ που έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Οι εκστασιασμένοι φίλοι των «ερυθρολεύκων» μέσα από την κάμερα του Sportal υποδέχθηκαν εντυπωσιακά τον Γάλλο και τον αποθέωσαν.

Μάλιστα, μετά τα πρώτα λεπτά που απόλαυσε την θερμή υποδοχή του κόσμου πήρε το κινητό του και τράβηκε βίντεο από το καλοσώρισμα των φιλάθλων.

Μάλιστα, ο Φουρνιέ σε όλη τη διαδρομή του μέχρι να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησε να βγάζει selfie με όποιον του ζητούσε. Ακόμη και οι αστυνομικοί έβγαζαν φωτογραφίες με τον Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος παρότι κουρασμένος από το ταξίδι ήταν αρκετά ευδιάθετος. Και απολάμβανε κάθε στιγμή...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!