Φρανσίσκο: «Είναι απίθανο που σκόραρα όπως ο Σπανούλης» (vid)
i

(Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images)

Φρανσίσκο: «Είναι απίθανο που σκόραρα όπως ο Σπανούλης» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:54 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 03.10.2024

Ο Σιλβέιν Φρανσίσκο ήταν από τα κλειδιά της νίκης της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα, σημείωσε ένα τρίποντο αλά Σπανούλης και έπειτα δήλωσε περήφανος που μιμήθηκε τον πρώην προπονητή του!

Ο Σιλβέιν Φρανσίσκο ήταν ο άνθρωπος που όταν η Μπαρτσελόνα πλησίασε τη Ζαλγκίρις, έβαλε τρίποντο και πήγε τη διαφορά στους 7, ασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη των Λιθουανών.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, τόνισε ότι νιώθει υπέροχα που σκόραρε με το στυλ του πρώην προπονητή του στο Περιστέρι, Βασίλη Σπανούλη.

Η σχέση τους φαίνεται να είναι υπέροχη από την προπερασμένη σεζόν, όταν και είχαν συνεργαστεί στην ομάδα της δυτικής Αττικής.

Ο Φρανσίσκο μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε ποια είναι τα συναισθήματά του μετά το καλάθι αυτό και ο ίδιος θυμήθηκε τον «μύθο» της Euroleague:

«Είναι απίθανο να μοιάζεις στον Σπανούλη. Αυτή είναι η κίνησή του, οπότε του δίνω τα εύσημα, την έκανα σήμερα και είμαι απλά χαρούμενος φίλε!», είπε στον δημοσιογράφο της Euroleague ο Σιλβέιν Φρανσίσκο!