Γαλατσόπουλος: «Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος

i

©InTime

Γαλατσόπουλος: «Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Νίκος Καλαμπάκας 18:15 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Super Cup η οποία είναι το... ορεκτικό της φετινής Basket League για την οποία προέβλεψε ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε δηλώσεις στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Ο κ. Γαλατσόπουλος επισήμανε ότι ο αγώνας στο πρώτο του ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τονίζοντας ότι τα ρόστερ των ομάδων υπόσχονται ότι θα είναι ανταγωνιστικό:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά φέτος. Το πρώτο μέρος του ημιτελικού ήταν εξαιρετικό και από Ολυμπιακό και από Περιστέρι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να είναι έτσι και ο δεύτερος», είπε για το Super Cup, ενώ πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρόδο και την Περιφέρεια που μας στηρίζει όλα τα χρόνια. Στις εξέδρες βλέπουμε παιδιά και οικογένειες, έχουμε ένα εισιτήριο για όλα τα ματς, είναι sold out και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το πρωτάθλημα της Basket League είπε: «Όλες οι ομάδες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μέχρι και το Μαρούσι έχουν πολύ καλά ροστερ και θα είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω και την ΕΡΤ που είναι το σπίτι του μπάσκετ και θα δείξει όλα τα παιχνίδια».