Άνω - κάτω οι στοιχηματικές στη Γαλλία με το Κύπελλο στο μπάσκετ

Μπάλα μπάσκετ

i

Μπάλα μπάσκετ / © Intime

Άνω - κάτω οι στοιχηματικές στη Γαλλία με το Κύπελλο στο μπάσκετ

Νίκος Καλαμπάκας 23:45 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.09.2024

Τα χάντικαπ που επανάφερε η Ομοσπονδία της Γαλλίας σε αγώνες κυπέλλου που συμμετέχουν σε διαφορετικές κατηγορίες, έκανε άνω - κάτω τη χώρα. Γιατί δεν πληρώθηκαν τα στοιχήματα...

Ένας νέος κανόνας που υιοθετήθηκε πρόσφατα από τη Γαλλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη χώρα.

Βεζένκοφ: «Ο τίτλος δίνει ψυχολογία, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι σπουδαία ομάδα» (vid)
STOIXIMAN SUPER CUP

23:32 - 28.09.2024

Βεζένκοφ: «Ο τίτλος δίνει ψυχολογία, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι σπουδαία ομάδα» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα για νίκη των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στο αξιόμαχο Περιστέρι.

Τα αθλητικά στοιχήματα έχουν διακοπεί λόγω ασυνήθιστων συνθηκών, αφού οι Γάλλοι επανέφεραν στο Κύπελλο κανονισμό που θέλει τις ομάδες μικρότερων κατηγοριών να ξεκινούν με πλεονέκτημα τους αγώνες τους κόντρα στους συλλόγους της 1ης κατηγορίας.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα 2ης κατηγορίας παίξει εναντίον μιας ομάδας 1ης κατηγορίας, ξεκινάει το παιχνίδι και προηγείται 7-0. Εάν μια ομάδα 3ης κατηγορίας ανταγωνίζεται μια ομάδα της 1ης κατηγορίας, ξεκινά το παιχνίδι με προβάδισμα 14:0 και ούτω καθεξής.

Σύμφωνα με τους Simon Bolle και Amaury Perdriau από την L'Equipe , οι απώλειες των στοιχηματικών εταιρειών μπορούν να μετρηθούν σε εκατομμύρια ευρώ, καθώς στοιχηματίστηκαν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας.

Το αμυντικό πρόβλημα του τρίτου δεκαλέπτου και η «δικαίωση» του Φίλιπ Πετρούσεφ

Το αμυντικό πρόβλημα του τρίτου δεκαλέπτου και η «δικαίωση» του Φίλιπ Πετρούσεφ

Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης γράφει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τα αμυντικά προβλήματα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και τον κομβικό ρόλο των Πετρούσεφ και Βεζένκοφ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι Domino's.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έκτοτε σταμάτησαν τις πληρωμές στους αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας, που διεξήχθησαν στις 23-25 ​​Σεπτεμβρίου. Δεδομένων των συνθηκών, γίνονται πρόσθετοι έλεγχοι για να βεβαιωθούν οι Αρχές ότι δεν υπήρξε εμπλοκή από τους παίκτες που συμμετείχαν στους αγώνες της φάσης των 64 του Κυπέλλου Γαλλίας.

Έκτοτε η FFBB εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα:

Στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του γύρου των 64, 18 από τους 23 αγώνες έφεραν ομάδες διαφορετικών επιπέδων μεταξύ τους.

Φάνηκε ότι το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την καταγραφή στατιστικών δεν επέτρεπε την ενσωμάτωση των χάντικαπ πριν από την έναρξη του αγώνα, σε αντίθεση με ό,τι εμφανιζόταν στα επίσημα φύλλα σκορ και στους χώρους διεξαγωγής. Οι στατιστικολόγοι, λοιπόν, πρόσθεσαν αυτά τα σημεία σύμφωνα με διαφορετικές μεθόδους και σε διαφορετικούς χρόνους.

Αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία διορθώνει τα στατιστικά για τους συγκεκριμένους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι διορθώσεις δεν είχαν καμία επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα και τη νικήτρια ομάδα.

Δεν έχει παρατηρηθεί χειραγώγηση ή επίθεση στην ακεραιότητα των αγώνων. Η Ομοσπονδία κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διορθώσει το πρόβλημα για τη φάση των 32.

Tags: