Ο Φουρνιέ τσακώθηκε με τον Σρέντερ και τον έπιασε από το λαιμό (vids)

Ο Φουρνιέ τσακώθηκε με τον Σρέντερ και τον έπιασε από το λαιμό (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 22:01 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:43 - 07.07.2024

Προετοιμαζόμενοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οικοδεσπότες Γάλλοι αναμετρήθηκαν με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γερμανούς, τους νίκησαν με 24 πόντους διαφορά (90-64) ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Εβάν Φουρνιέ αποβλήθηκε αφού πρώτα τσακώθηκε με τον Ντένις Σρέντερ και τον έπιασε από το λαιμό!

Έχοντας προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Γάλλοι ως οικοδεσπότες της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης και οι Γερμανοί ως Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, συναντήθηκαν σε μία φιλική αναμέτρηση εν είδει προετοιμασίας.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Μόνο που από φιλική παραλίγο να γίνει... εχθρική, όταν ο Ντένις Σρέντερ και ο Εβάν Φουρνιέ άρχισαν να τσακώνονται σε σημείο που ο Γάλλος NBAer, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Euroleague (ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός), έπιασε από τον λαιμό τον Γερμανό γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς. Και αποβλήθηκε γι' αυτή του την κίνηση.

Τα πράγματα λίγο έλειψαν να εκτραχυνθούν, αλλά τελικά οι ψυχραιμότεροι, ανάμεσά τους και ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, μπήκαν στη μέση για να λυθεί η παρεξήγηση. Ο Φουρνιέ φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος και ακόμα κι όταν ηρέμισε, ο Σρέντερ μιλώντας του τον άγγιζε, αλλά του Γάλλου δεν του άρεσαν καθόλου οι χειρονομίες και το έδειχνε με τον τρόπο του. Τελικά, ο αγώνας συνεχίστηκε και η Γαλλία επικράτησε με 90-66.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους (με 10/16 σουτ), είχε επίσης 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 19 λεπτά συμμετοχής. Ο Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς πρόσθεσε 13 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο Ματίας Λεσόρ είχε 15 πόντους με 4/5 δίποντα, 7/8 βολές και 3 ριμπάουντ σε 21 λεπτά. Για τη Γερμανία ο Σρέντερ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.