Σοκ: Γάλλος μπασκετμπολίστας βρήκε τραγικό θάνατο στη θάλασσα

Ισά Τουρέ

i

Elite Leaague France

Σοκ: Γάλλος μπασκετμπολίστας βρήκε τραγικό θάνατο στη θάλασσα

Νίκος Καλαμπάκας 21:49 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Ο Τουρέ πνίγηκε στη νότια Γαλλία ενώ συμμετείχε σε κατασκήνωση μπάσκετ.

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός Γάλλος μπασκετμπολίστας το Σάββατο 8/7.

Ο 17χρονος Ίσα Τουρέ, που έπαιζε στην Κλερμόντ στην Elite League U18 της χώρας, πνίγηκε στα νερά κοντά στην παραλία Κανέτ στη νότια Γαλλία.

Ο Τουρέ συμμετείχε σε μια κατασκήνωση μπάσκετ. Η εξαφάνιση του εφήβου αναφέρθηκε γύρω στις 16:30 τοπική ώρα, αλλά χρειάστηκε μέχρι τις 6 το απόγευμα για να δοθεί συναγερμός έκτακτης ανάγκης.

Μια μεγάλη δύναμη αστυνομικών ερέυνησαν την εξαφάνισή του. Σε αυτή βρίσκονταν δύτες, πυροσβέστες, χωροφύλακες, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος θαλάσσιας επιτήρησης Falcon 50. Το σώμα του Τουρέ βρέθηκε από δύτες έξω από την παραλία και διαπιστώθηκε ο θάνατος γύρω στις 6:50 μ.μ. μετά από αποτυχημένες προσπάθειες ανάνηψης.

«Είμαστε όλοι λίγο σοκαρισμένοι στο σύλλογο», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιαν Λε Ντιούρις στο La Montagne. «Έχει αναστατώσει ολόκληρη την ομάδα. Είναι τρομερό. Σκεφτόμαστε την οικογένειά του».

Ο Οργανισμός ξεκίνησε έναν έρανο με περισσότερα από 1000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τις πρώτες δύο ώρες.

Ο Γκασόλ πήρε θέση για τον Μίροτιτς
EUROLEAGUE

16:49 - 09.07.2023

Ο Γκασόλ πήρε θέση για τον Μίροτιτς

Ο Πο Γκασόλ μίλησε στην Ισπανία για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος δέχεται και πρέσινγκ από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

«Όλοι οι διοικητικοί ηγέτες, οι υπάλληλοι, οι παίκτες, οι υποστηρικτές και οι εθελοντές επιθυμούν να εκφράσουν στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Ισά τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Ήταν ένας νεαρός άνδρας γεμάτος φιλοδοξίες, πάντα χαμογελαστός και τύγχανε της εκτίμησης από όλους τους συμπαίκτες του και τα μέλη του συλλόγου. Θα του αποδοθεί φόρος τιμής στην αρχή της σεζόν», ανακοίνωσε η λίγκα.

Ο Τουρέ είχε κατά μέσο όρο 10,1 πόντους ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν.

Tags: