General Manager Μονακό για Λι: «Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα!»

Φωτ. IMAGO

General Manager Μονακό για Λι: «Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα!»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:41 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 17.09.2024

Ο General Manager της Μονακό τοποθετήθηκε για το ζήτημα της απόκτησης του Πάρις Λι από τους Μονεγάσκους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, αλλά και τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι της Βιλερμπάν, ούσα διατεθειμένη να πληρώσει το buy-out του Γάλλου που δεσμεύεται με συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σήμερα (17/09) διεξήχθη η ετήσια συνέντευξη Τύπου της Μονακό για τη σεζόν 2024/25 με τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν να κάνουν ερωτήσεις ενόψει της χρονιάς που ακολουθεί.

Το... καμπανάκι χτύπησε για τον Ολέκσιγι Γεφίμοφ, τον General Manager της Μονακό που τοποθετήθηκε για την πιθανή απόκτηση του Πάρις Λι από τους Μονεγάσκους. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε έρθει σε επαφή με τη Βιλερμπάν για τον Πάρις Λι και υπήρχαν συζητήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Είναι ένα από τα ονόματα τα οποία μας ενδιαφέρουν, αλλά υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα».

Η Μονακό κινήθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού για την απόκτηση του Νικ Καλάθη στον άσσο και θέλει να κλείσει το ρόστερ της με τον Γάλλο γκάρντ, γνώριμο στο Πριγκιπάτο. Ο 29χρονος Λι, που πέρασε μια σεζόν και από τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε στη Μονακό την σεζόν 2021/22 με απολογισμό 11 πόντους και 4.7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα και 7.2 πόντους με 2.4 ασίστ στην Euroleague.

Ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία Μονακό-Λι, με την τελική απόφαση να είναι της Βιλερμπάν, ενώ άλλα αναφέρουν την μετακίνηση του Γάλλου στο Πριγκιπάτο ως κλεισμένη υπόθεση. Αν, εν τέλει, πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Γάλλος γκάρντ θα αλλάξει μπασκετική στέγη για 4η συνεχόμενη χρονιά (Μονακό-Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν-Μονακό).