«Η κατάσταση του Βάγκνερ θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση»

Φραντς Βάγκνερ

i

©FIBA

«Η κατάσταση του Βάγκνερ θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση»

Νίκος Καλαμπάκας 10:29 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 14.08.2024

Η ενημέρωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τον τραυματισμό του Φραντς Βάγκνερ.

Ο Φραντς Βάγκνερ καρδιοχτύπησε την εθνική Γερμανίας όταν στο παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία προσγειώθηκε άτσαλα έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Η Γερμανία το πρωί του Σαββάτου 26/8 σε ενημέρωσή της για την κατάσταση του παίκτη, επισημαίνει ότι ακόμα δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για την κατάστασή του, αφού ακόμα εκκρεμεί η απεικόνιση που πρέπει να κάνει.

«Το ιατρικό τιμ φροντίζει εντατικά τον Φραντς Βάγκνερ. Η ακριβής διάγνωση δεν είναι ακόμη δυνατή λόγω της εκκρεμούς απεικόνισης. Η κατάστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση», αναφέρει η ομοσπονδία της Γερμανίας στην ανακοίνωσή της.

Το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου
FIBA WORLD CUP

08:28 - 26.08.2023

Το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Εθνική Ανδρών εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του Σαββάτου (26/8) και οι... επιχειρήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινούν με τον αγώνα κόντρα στην Ιορδανία (11:45, ΕΡΤ1, Novasports Start). Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Νέα Ζηλανδία στο δεύτερο παιχνίδι του Group C - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας...

Ο Βάγκνερ τραυματίστηκε πέντε περίπου λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 75-53.