Ζιάγκος: «Συνεχίζουμε περήφανα»

Ζιάγκος: «Συνεχίζουμε περήφανα»

Sportal newsroom 21:55 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Βαγγέλης Ζιάγκος δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας του αποκλεισμού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18

Για τις θέσεις 5-8 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στη Σερβία θα αγωνιστεί πλέον η Εθνική Εφήβων, μετά την ήττα από τη Γερμανία το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στους προημιτελικούς στη Νις της Σερβία. 

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά το τέλος του αγώνα με τους Γερμανούς, τόνισε: «Παλέψαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, με την εφηβική μας απειρία, με το ταλέντο μας, με τα λάθη μας, αλλά και με τις ατυχίες μας. Χάσαμε από έναν αντίπαλο όχι καλύτερο από εμάς, αλλά σε έναν αγώνα όπου το μέγεθος και η σωματική δύναμη έγιναν παράγοντες του παιχνιδιού, όταν οι δύο ψηλοί μας είδαν το ματς από τον πάγκο με τις πατερίτσες και ένας ακόμα ταλαιπωρημένος από την ίωση των τελευταίων ημερών δεν ήταν ακόμα σε θέση να βοηθήσει».

Και ο έμπειρος τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, συμπλήρωσε: «Αγαπάμε την ομάδα μας γι’ αυτό που είμαστε, για όσα έχουμε πετύχει ως εδώ, εκπροσωπώντας το ελληνικό μπάσκετ στην ελίτ της Ευρώπης. Συνεχίζουμε περήφανα για τις θέσεις 5-8, για το καλύτερο που μπορούμε και ευχόμαστε περαστικά στους αθλητές μας!».