Για την υπέρβαση με Μάλαγα ο ΠΑΟΚ
i

Χαντς / © FIBA

Για την υπέρβαση με Μάλαγα ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 10:51 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλαγα, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκριση στην φάση των play in.

Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League υποδέχεται (13/12, 19.30) την φορμαρισμένη Μάλαγα, στο PAOK Sports Arena, σε ένα σπουδαίο ματς, το οποίο έχει και ένα μεγάλο «πρέπει» για τον «Δικέφαλο» του βορρά. 

Οι «ασπρόμαυροι» θα κοντραριστούν με την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου, Μάλαγα, η οποία βρίσκεται στο 4-0 και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», με τον ΠΑΟΚ να θέλει να εκμεταλλευτεί την... αδιαφορία των Ισπανών, καθώς ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. 

Η Μάλαγα βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το πρωί προπονήθηκε στο PAOK Sports Arena, πριν τον αγώνα, ολοκληρώντας τη μίνι προετοιμασία της μετά το παιχνίδι για τη Liga Endesa. Το επιβλητικό εκτός έδρας με 117-85 επί της Φουενλαμπράδα.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει «το τέλειο παιχνίδι» αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης, με τον Έλληνα τεχνικό τη φορά αυτή να υπολογίζει κανονικά στον Τζέιλεν Ράιλι για το σημερινό αγώνα σε αντίθεση με την Κυριακή (11/12) κόντρα στον Ολυμπιακό.