Στην Μπάγερν Μονάχου ο Γιαμ Μαντάρ

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Γιαμ Μαντάρ

Νίκος Καλαμπάκας 13:11 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 16.07.2024

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι μέχρι το 2026 ο Γιαμ Μαντάρ, αφού ο σύλλογος της Βαυαρίας ανακοίνωσε τον γκαρντ που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιαμ Μαντάρ θα αγωνιστεί για τις επόμενες 2 σεζόν στην Μπάγερν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας. Ο 23χρονος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Παρτίζαν και Φενέρμπαχτσε.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του επισήμανε:

«Με την εμπειρία των δύο τελευταίων ετών, θα δώσω ό,τι μπορώ και ελπίζω να γίνω πολύ καλύτερος παίκτης. Η Μπάγερν είναι ένας ιστορικός σύλλογος που όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν. Και θα δείξω σε αυτόν τον σύλλογο τον κατάλληλο σεβασμό και θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, ώστε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

Στο BBL θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό που επιτεύχθηκε την περασμένη σεζόν και στην EuroLeague θα επιτεθούμε στους 8 κορυφαίους. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πέσιτς, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν, είπε:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ο Γιαμ ήταν στη λίστα μας εδώ και πολύ καιρό, είχαμε εμτατικές συνομιλίες πέρυσι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που λειτούργησε αυτή τη φορά. Είναι ένας παίκτης που είναι ακόμα πολύ νέος αλλά έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και έπαιζε πάντα στο υψηλότερο επίπεδο σε όλη την καριέρα του. Η ενέργειά του, το μαχητικό του πνεύμα και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με την αγωνιστική του ευφυΐα και τώρα την καλή του εμπειρία στην EuroLeague, είναι ένα πακέτο πολύ χρήσιμο για εμάς την επόμενη σεζόν».