Κι επίσημα στους Σίξερς ο Γιαμπουσέλε

Κι επίσημα στους Σίξερς ο Γιαμπουσέλε

Ευτυχία Οικονομίδου 23:53 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 29.08.2024

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκέρσον Γιαμπουσέλε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα επιστρέψει κι επίσημα στο NBA για να ενισχύσει τους Σίξερς, όπως έκανε γνωστό κι επίσημα η ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Η εποχή του Γιαμπουσέλε στην Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο τέλος της. Έπειτα από τρία χρόνια, τα οποία συνδυάστηκαν με τίτλους, διακρίσεις και μεγάλες στιγμές, ο Γάλλος φόργουορντ επιστρέφει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για να ενισχύσει τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Ο «Dabusele» ήταν εξαιρετικός στο Ολυμπιακό Τουρνουά, κερδίζοντας θέση στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, αλλά και το αργυρό μετάλλιο με την εθνική Γαλλίας. Οι εμφανίσεις του, σε συνδυασμό με το εμφατικό poster dunk πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έφεραν και πάλι το όνομά του στο προσκήνιο, με τους Σίξερς να δρουν γρήγορα και να τον κάνουν δικό τους.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης τον αποχαιρέτησε, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο ίδιος ο Γιαμπουσέλε επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στον «μαγικό κόσμο» του NBA θυσιάζοντας πολλά για να κάνει και πάλι το όνειρό του πραγματικότητα.  Στην περίπτωση του πρέπει να καλυφθεί από την τσέπη του διαφορά ύψους 1.6 εκατομμυρίων δολαρίων από το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ σε σχέση με τα 2.1 εκατομμύρια που έχει συμφωνήσει, που σημαίνει ότι στον λογαριασμό του θα έχει καθαρές απολαβές από τη νέα του ομάδα στο NBA μόλις 500 χιλιάδες δολάρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!