Γιαννακόπουλος: «Διάλογο με την Θύρα 7 δεν θα ανοίξω - Πρώτος είπα να μη γίνει καμία μήνυση»

Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Διάλογο με την Θύρα 7 δεν θα ανοίξω - Πρώτος είπα να μη γίνει καμία μήνυση»

Sportal newsroom 16:45 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 13.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση της Θύρας 7 για τα όσα έγιναν χτες στο ΣΕΦ.

Η Θύρα 7, με αφορμή την ένταση που σημειώθηκε χτες πριν τον αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έβγαλε ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία αναφέρονται περιστατικά που έχουν γίνει στο παρελθόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κατάφερε, «να στοχοποιήσει οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή δήθεν είπαν ένα μπινελίκι, ενώ δεν αποδεικνύεται ποιος το είπε, την ίδια στιγμή στο βίντεο τους, ακούγεται ξεκάθαρα να βρίζουν μέλη της αποστολή του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας και να αναζητούνται άλλοι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πλευράς του τοποθετήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση, τονίζοντας πως έχει ζητήσει να μην γίνει καμία μήνυση, αλλά και πως δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο με τη Θύρα 7.

«Διάλογο με τη Θύρα 7 δεν πρόκειται να ανοίξω ποτέ, όσες ανακοινώσεις και να βγάλετε. Απλά ρε παιδιά μάθετε πρώτα τα δεδομένα. Όχι τίποτε άλλο, για να μην λέτε και ανακρίβειες. Μόλις ενημερώθηκα για όλα αυτά ήμουν ο πρώτος που είπα να μην γίνει καμία μήνυση και όσες έχουν γίνει να τραβηχτούνε πίσω. Στο γήπεδο πάμε να δούμε τις ομάδες μας. να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουσε και οτιδήποτε άλλο. Και να γυρίσουμε στο σπίτι μας. ζωντανοί. Ούτε στη φυλακή, ούτε σε καμία κάσα», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ορίστηκαν οι διαιτητές για το Game 5 - Ποιοι θα σφυρίζουν το ματς τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:07 - 13.06.2024

Ορίστηκαν οι διαιτητές για το Game 5 - Ποιοι θα σφυρίζουν το ματς τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Στα γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έγινε ο ορισμός των διαιτητών που θα αναλάβουν τον έλεγχο του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ποιοι επιλέχθηκαν και ποιες ήταν οι ενστάσεις...