Γιαννακόπουλος: «Δικαίως τιμωρήθηκα, τον Μπαρτζώκα που έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν δεν τον τιμωρεί κανείς»

Γιαννακόπουλος: «Δικαίως τιμωρήθηκα, τον Μπαρτζώκα που έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν δεν τον τιμωρεί κανείς»

Ηλίας Λαλιώτης 19:15 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 12.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω Instagram την τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και την απουσία του από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες, μετά τα όσα είπε στα social media για τη διαιτησία του Game 2 των τελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ χαρακτήρισε δίκαιη την τιμωρία του, αλλά εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τιμωρείται.

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:14 - 12.06.2024

Γιατί αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος να μην πάει στο ΣΕΦ - Τι λένε στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να μην πάει στο ΣΕΦ, παρότι όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Παναθηναϊκό δεν θα είχε κυρώσεις μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Τιμωρήθηκα λοιπόν 3 μήνες για αυτά που είπα. Και να πω και κάτι; Δικαίως γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις. Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα Λιόλιος, ΕΟΚ και ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν και δεν τον τιμωρεί κανείς. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς. Αλλά εγώ είμαι το πρόβλημα σας;

Αλλά δεν πειράζει εγώ θα κάτσω να το δω σπίτι μου με τον γάτο μου. Αλλά θα έρθει ο Αταμάν, ο Σλούκας, θα έρθει ο Λεσόρ, ο Χουάντσο, ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας. Θα διαλύσουν και θα φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Κι εγώ θα κάθομαι πάνω στο VIP μπαρ να το βλέπω και θα καπνίζω και το πούρο του Σιλιόγκα για το Ευρωπαϊκό. Για αυτό το πολύ μεγάλο κύπελλο που προσπαθείτε να πάρετε χρόνια αλλά δεν μπορείτε. Γιατί φτάνετε απλώς μέχρι μια παρανυχίδα από το τέλος. Γιατί μέχρι το τέλος φτάνω μόνο εγώ. Εσείς εκεί με τα τσίγκινα κι αν τα πάρετε αυτά.

Και έγινε και 3 ώρες πριν από το ματς. Ποιος ο λόγος; Τα κλιματιστικά στο ΣΕΦ τα καινούργια γιατί δεν με βάλατε να τα πληρώσω κι αυτά; Και κάτι ακόμα. Δεν έχετε και μυαλό ρε σεις. Αν ερχόμουν θα μπορούσατε μετά να με βγάλατε ηθικό αυτουργό για ό,τι γίνει. Να το διακόψετε γιατί θα κερδίζουμε κλπ. Αλλά δεν έχετε μυαλό».

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών