Γιαννακόπουλος: «Στη ζωή, τουλάχιστον στη δική μου, δεν υπάρχει μόνο αθλητισμός»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Στη ζωή, τουλάχιστον στη δική μου, δεν υπάρχει μόνο αθλητισμός»

Sportal newsroom 16:19 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 26.07.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι στην ζωή του δεν υπάρχει μόνο ο αθλητισμός.

Μετά την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την ημέρα της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό, όπου αρχικά τον καλωσόρισε και έπειτα τοποθετήθηκε για το ΟΑΚΑ αλλά και για όσα δήλωσαν οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Ωστόσο, η Παρασκευή (26/07) βρήκε τον διοικητικό ηγέτη του «Τριφυλλιού» να αντιδρά ξανά σε όσους παρεξήγησαν ένα πρωινό του story στο Instagram, όπου έκανε λόγο για «κομπλεξικά και κακά άτομα», χωρίς ονομαστική αναφορά, τονίζοντας πως δεν είχε να κάνει με αθλητικό συμβάν το συγκεκριμένο ποστάρισμά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Στη ζωή, τουλάχιστον στη δική μου, δεν υπάρχει μόνο αθλητισμός. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα. Κοινωνική, προσωπική ζωή, επαγγελματική ζωή. Το να κάθεστε κάποιοι, για τους δημοσιογράφους μιλάω και να παίρνετε τις αναρτήσεις μου και να τις συσχετίζετε με τον αθλητισμό. Τι κάνετε; Θέλετε να ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά για να δικαιολογείτε αυτά που παίρνετε. Ντροπή σας»