Η πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου μετά το 0-1 στους τελικούς (pic)
i

© Intime

Η πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου μετά το 0-1 στους τελικούς (pic)

Sportal newsroom 23:30 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 05.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «χτύπησε» μέσω story στο Instagram μετά το φινάλε του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με break τους φετινούς τελικούς της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 89-84 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του πρώτου τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τη δική του πρόβλεψη για την εξέλιξη της σειράς. «3-1 κλειδωμένο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού στο Instagram.

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος τελικός θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:30 στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός με μάτι που γυάλιζε έκανε το break στο ΟΑΚΑ!

Με break ξεκίνησαν οι τελικοί της Basket League! Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με το μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ του ΟΑΚΑ, βρήκε παίκτες-κλειδιά του Παναθηναϊκού AKTOR άδειους από ενέργεια μετά την κατάκτηση της EuroLeague και διατηρώντας σχεδόν σε όλο το ματς το προβάδισμα πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος στις δύο ρακέτες (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ), ο Τόμας Ουόκαπ έκανε τρομερό δεύτερο ημίχρονο (17 πόντοι), ενώ κομβικός ήταν και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (16 πόντοι).

Ο Παναθηναϊκός είχε έναν άστοχο Κέντρικ Ναν στο πρώτο ημίχρονο (1/9 σουτ), ο οποίος έφτασε τελικά τους 21 πόντους, ο Κώστας Σλούκας προσπαθούσε σχεδόν μόνος του (16 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ ο Ματίας Λεσόρ αποκόπηκε για τρία δεκάλεπτα (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Το χειρότερο όμως ήταν ότι κανείς άλλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση.