Ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τους Αγγελόπουλους και τον Πρωθυπουργό στον πέμπτο τελικό
i

© Intime

Ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τους Αγγελόπουλους και τον Πρωθυπουργό στον πέμπτο τελικό

Sportal newsroom 00:55 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 13.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόυλος, με μία ανάρτηση στο Instagram, προσκάλεσε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον πέμπτο τελικό της Basket League.

Σε πέμπτο ματς θα κριθεί ο τίτλος της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 88-85 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έκανε το 2-2.

Μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού κάλεσε στο ΟΑΚΑ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν τον τελικό.

«Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην τρίτη καλύτερη ομάδα και στην τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απ' όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω να είναι παρών ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα. Και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε όπως λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!