Γιαννακόπουλος: «Καλωσορίζουμε τον παιχταρά Σάσα ξανά στην Ελλάδα - Συμβούλους δεν έχετε πριν μιλήσετε για το ΟΑΚΑ;»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Καλωσορίζουμε τον παιχταρά Σάσα ξανά στην Ελλάδα - Συμβούλους δεν έχετε πριν μιλήσετε για το ΟΑΚΑ;»

Sportal newsroom 16:55 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 25.07.2024

Νέο ποστάρισμα Γιαννακόπουλου για Βεζένκοφ, salary cap, ΟΑΚΑ και Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά την πρώτη του αντίδραση, που περιελάμβανε το... Σύνδρομο της Στοκχόλμης και αποτελούσε απάντηση στα όσα είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για εκείνον, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση και για το ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ενός ακόμα στόρι του στο Instagram, αρχικά καλωσόρισε πίσω στην Ελλάδα τον Σάσα Βεζένκοφ τον οποίο και χαρακτήρισε παιχταρά, λέγοντας πως θα κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όπως θα το κάνει και το σάλαρι καπ που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος παίρνει θέση και σε όλα όσα είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για το ΟΑΚΑ. Γράφοντας ότι με την ίδια ακριβώς διαδικασία είχε προταθεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό αλλά δεν το δέχτηκαν, ενώ καλεί τους αδερφούς Αγγελόπουλους να πάρουν το ΣΕΦ, να επενδύσουν και να το κάνουν εφάμιλλο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιαννακόπουλος

«Καλωσορίζουμε τον παιχταρά Σάσα ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1. Εμείς είμαστε υπέρ σε ότι κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Έτσι ψηφίσαμε και υπέρ του σάλαρι καπ εντός συνόρων, όπως έκαναν όλες οι ομάδες εκτός μίας...

Μακάρι και εσείς όταν σας προτάθηκε το ΣΕΦ προ τριετίας (ταυτόχρονια με το ΟΑΚΑ σε εμάς και με την ίδια ακριβώς διαδικασία να μην είχατε αρνηθεί). Ελπίζω να μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε.

Έστω και τώρα πάρτε το και επενδύστε να το κάνετε και εσείς εφάμιλλο του ΟΑΚΑ. Η ανταγωνιστικότητα ανεβάζει το προϊόν».

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»
EUROLEAGUE

15:51 - 25.07.2024

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, ειδικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως «μάλλον βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν».

Στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος με νέες τοποθετήσεις ανέφερε:

«Υπήρξε αναφορά σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ένας ελληνοποιεί ότι του αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν φορές που στη δωδεκάδα να μιλάνε μαξ δύο άτομα ελληνικά και θέλει και γήπεδο έτοιμο από την πολιτεία. Ο άλλος έχει μαζέψει ότι ελληνικό στοιχείο κυκλοφορεί και επενδύει 15 εκατομμύρια σε αναβάθμιση σταδίου. Ο ένας λέει ναι θα το πάρω το ΟΑΚΑ και ο άλλος λέει ταυτόχρονα όχι ευχαριστώ, δε θέλω το ΣΕΦ.

Και στο αστείο επιχείρημα ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγαλύτερο κτλ κτλ. Ακριβώς γι' αυτό επί 20 χρόνια πληρώνουμε τα διπλά στο δημόσιο ως ενοίκιο απ' ότι εσείς όπως και τα λειτουργικά είναι απείρως μεγαλύτερα. Καλά συμβούλους δεν έχετε πριν μιλήσετε;».