Επιστροφή με νόημα: Πάει Μονακό ο Γιαννακόπουλος, πιθανή η παρουσία του και στο Μιλάνο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Επιστροφή με νόημα: Πάει Μονακό ο Γιαννακόπουλος, πιθανή η παρουσία του και στο Μιλάνο!

Ηλίας Λαλιώτης 11:45 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος για το... comeback, καθώς θα βρεθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό για τη 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται μία ανάσα από την... επιστροφή του στα γήπεδα και πολύ περισσότερο φυσικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού AKTOR!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα δώσει το παρών στη Γαλλία, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στη Μονακό (20/12, 20:00) για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι πράσινοι, οι οποίοι επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές νίκες μετά το διπλό στην έδρα της Βιλερμπάν θα έχουν στο πλευρό τους τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια σε εκτός Ελλάδας  ευρωπαϊκή αναμέτρηση του συλλόγου. Τελευταία χρονιά με έντονη παρουσία του εκτός έδρας ήταν το 2018, όταν είχε βρεθεί μεταξύ άλλων σε Κωνσταντινούπολη και Βιτόρια (23/11/2018).

Επίσης, είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να βρίσκεται και στο Μιλάνο την Παρασκευή, για την αναμέτρηση με την Αρμάνι (22/12, 21:45) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γενικότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει να βρεθεί σε αγώνα του Παναθηναϊκού από τις 8 Ιουνίου 2022, όταν είχε επιστρέψει -μετά από 2 χρόνια απουσίας- στο ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό της Basket League, κόντρα στη Λάρισα.

🔴Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης